ARRANGEMENT

Beautyboost bij LOFF Van der Valk

Reserveer hier!

✨ Beautyboost for 2 ✨

Zoek jij een perfect beauty uitje samen met je bestie, moeder of zus? Reserveer dan het Beautyboost arrangement! Tijdens deze behandeling brengen wij de wenkbrauwen in shape en zorgen we voor strak gelakte nagels! Hoe doen we dat?

Met een henna eyebrow treatment kleuren we de wenkbrauwharen en je huid. Inclusief browmapping voor het perfecte wenkbrauwmodel.

Tijdens een Gelpolish behandeling worden de nagels gelakt doormiddel van gellak waardoor je lang plezier zult hebben van mooie glanzende nagels. Hierbij kun je zelf kiezen uit een hele boel verschillende kleurtjes!

Jullie behandelingen vinden op hetzelfde tijdstip plaats, maar ieder in je eigen ruimte. Na afloop sluiten jullie gezamenlijk af met een kopje koffie/thee en een lekkere cakeparty. Tijd om elkaars look te bewonderen en een selfie te maken!

Over het arrangement

  • beiden een Henna eyebrow treatment
  • beiden een Gelpolish treatment
  • samen afsluiten met koffie/thee & een cakeparty 🍰

Boek dit arrangement voor € 74,50 p.p.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid