LOFF

Bewijsstukken

Europese Unie
SNN

LOFF (in het Kvk ingeschreven als Wood Investments II B.V.) is een beauty en wellness centrum gevestigd in Assen. Ze beschikt over sauna’s, een floatcentrum, café en ze biedt diverse massage en beauty behandelingen aan. Covid-19 heeft er ook bij LOFF flink ingehakt, de omzet is teruggelopen en de organisatie is langzamerhand vooruit aan het kijken naar de periode na Corona. De organisatie hoopt sterker uit deze crisis te komen.

Online kansen

De organisatie ziet hiervoor online veel mogelijkheden en kansen. Echter heeft de organisatie zelf niet de kennis en kunde in huis om hier slim op in te spelen. Binnen dit project wil LOFF met behulp van de externe organisatie B2Design een digitale(re) strategie samen met een nieuwe manier van organiseren en een nieuw online verdienmodel bewerkstelligen om haar nu nog beperkte online webwinkel verder te brengen.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid