FLOATEN EN MAGNESIUM

FLOAT IN WATER MET 100% NATUURLIJKE MAGNESIUMZOUTEN

Magnesium

Je staat er vast niet dagelijks bij stil, maar jouw lichaam heeft magnesium nodig. Het is essentieel voor je zenuwvoorziening, het ritme van je hart en de werking van je spieren. Helaas zit er steeds minder magnesium in eten, waardoor het lastig is om er voldoende van binnen te krijgen. Je kunt magnesiumpillen slikken, maar ons maag-darmkanaal kan slechts 20% van de magnesium opnemen. Hoe help je je lichaam dan?

De meest efficiënte manier om magnesium op te nemen, is via je huid. En dat is precies wat er gebeurt als je gaat floaten: dan drijf je op warm water met zout en magnesiumkristallen. Terwijl de ene na de andere gedachte van je afglijdt, absorbeert jouw lichaam magnesium en wordt je tekort aangevuld. Floaten is dus een win-winsituatie.

Symptomen bij magnesiumtekort

Geef floaten cadeau

Bloedsuikers

Verhoogde kans op diabetes en hypoglycemie

Stofwisseling

Verstoring van glucose,- eiwit- of vetstofwisseling

Brein

Depressie, angsten, gebrek aan concentratie

Hart en vaten

Hoge bloeddruk, vaatvernauwing, hartkloppingen, pijn in hartstreek

Spieren

Verkrampte, gespannen of trillende spieren, stijfheid

Zenuwen

Onrust, nervositeit, gespannenheid, migraine, gevoelig voor prikkels

Vul je tekort aan tijdens het floaten

Heb je een magnesiumtekort of wil je dit voorkomen? Floaten is de ideale manier om je magnesiumvoorraad aan te vullen. Onze floatrooms zijn gevuld met water waarin 100% natuurlijke magnesiumkristallen zijn opgelost. We zorgen voor de hoogst mogelijke concentratie, zodat er zoveel mogelijk magnesiumchloride in zit. Magnesiumchloride is de werkzame stof die jouw lichaam nodig heeft.

Een keer per twee weken floaten is de perfecte manier om je magnesiumtekort aan te vullen

Tijdens het floaten absorbeert jouw lichaam de magnesium, waardoor je voorraad á la minute wordt aangevuld. Het mooie is: je hoeft hier niets voor te doen! Sluit je ogen, ontspan jezelf en laat je lichaam de rest voor je doen.

door Ester

Heerlijk tot rust gekomen.

door Cristel

Supergoede service en erg vriendelijk en kundig personeel. Ik kom hier zeker weer! Ze nemen echt de tijd voor je....perfect.

Lees meer over de effecten van floaten