Geniet van luxe en verwennerij met onze arrangementen.

Arrangementen met floaten als basis

Onze exclusieve arrangementen zijn speciaal samengesteld om je een onvergetelijke float-ervaring te bieden. Of je nu toe bent aan een moment van pure ontspanning voor jezelf, een romantische uitje wilt plannen met je partner. Of samen met vrienden of familie genieten van een heerlijke spa-dag?

De floatarrangementen van LOFF

Onze arrangementen bieden alles wat je nodig hebt. Met een combinatie van hoogwaardige behandelingen en luxe faciliteiten, beloven onze arrangementen een ongeëvenaarde wellness-ervaring die je lichaam en geest verwent en revitaliseert.

Me time: Massage, floaten & gezichtsbehandeling
Baby on board: speciale zwangerschapsmassage & floaten
Aloha 🏝: Floaten én Lomi Lomi massage
Double the fun: gezamenlijke massage, duo-floatsessie én cakeparty
Parents to be: duo-massage & floaten
Nieuw: maak kennis met floaten
Aloha: Lomi lomi massage & floaten
Strippenkaart: 6, 12 of 24 keer floaten
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid