Vandaag doe ik eens heel veel niks

Reserveer sauna

Sweat the stress away

Volledig verzorgd dagje sauna

Geniet alleen, samen of met een groep

 • Is de sauna goed voor je?

  Ja! Tijdens een dagje sauna kom je niet alleen mentaal, maar ook fysiek helemaal tot rust. De warmte in de sauna zorgt ervoor dat je endorfine, een geluksstofje, aanmaakt. Ook is een dagje sauna goed voor je hart, huid, doorbloeding en weerstand.

 • Wat doet een sauna met je lichaam?

  Een sauna verhoogt je weerstand, verzacht en ontspant vermoeide spieren, zorgt voor ontspanning, verbetert de doorbloeding, stimuleert de werking van je hart en verhoogt de stofwisseling.

 • Wat heb je nodig als je naar de sauna gaat?

  Tijdens een bezoek aan de privésauna van House of LOFF liggen handdoeken, badjassen en badslippers voor je klaar. Mocht je gebruik willen maken van badkleding, dan kun je dit zelf meenemen. In de openbare sauna bij LOFF boutique wellness is badkleding verplicht.

 • Hoe lang mag je in een sauna zitten?

  Maximaal 15 minuten. De tijd kun je bijhouden aan de hand van de zandlopertjes aan de muur. Je kunt de sauna natuurlijk altijd eerder verlaten, als warmte niet meer fijn aanvoelt. Luister hierbij goed naar je lichaam.

 • Hoe doe je een rondje sauna?

  Bij House of LOFF begin je het saunarondje door te douchen. Hierna kun je genieten van een warm voetenbadje, gevolgd door een sauna naar keuze. Na maximaal 15 minuten in de sauna kun je lekker afkoelen in de buitenlucht of met een koude douche of stortbad. Nadat je bent afgekoeld, kun je weer een lekker warm voetenbadje nemen en volgt het hele rondje nog een keer!

 • Moet je kleren aan in de sauna?

  Tijdens een bezoek aan de privésauna van House of LOFF mag je zelf kiezen tussen puur natuur of badkleding. Mocht je gebruik willen maken van badkleding, dan kun je dit zelf meenemen. In de openbare sauna bij LOFF boutique wellness is badkleding verplicht.

 • Hoeveel kost een sauna bezoek?

  Na je behandeling nog even lekker bijkomen tijdens een bezoek aan de sauna en het zwembad? Bij LOFF boutique wellness kun je na je behandeling voor €17,50 gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Liever een dag of avond ontspannen in de privésauna? Kijk op onze website naar de verschillende mogelijkheden.

 • Hoe warm is een sauna?

  Bij LOFF hebben wij verschillende sauna’s, met verschillende temperaturen. De temperaturen variëren van 45 tot 90 graden Celsius. De temperatuur is dus afhankelijk van het soort sauna.

 • Is een sauna goed tegen stress?

  De sauna helpt je om geestelijk tot rust te komen. Ook maakt je lichaam door de warmte endorfine aan. Endorfine is een geluksstofje, waardoor pijn en stress worden onderdrukt en er meer plaats is voor een gelukkig gevoel.

 • Kan ik naar de sauna als ik zwanger ben?

  Indien je een gezonde zwangerschap hebt, wel. Bij twijfel raden we aan om contact op te nemen met je verloskundige.

  Er zijn enkele faciliteiten die niet toegankelijk zijn voor zwangeren, waaronder de infraroodsauna. Dit in verband met de diepgaande, intensieve werking. En om af te koelen kun je het beste gebruikmaken van een koude douche.