FLOATEN BIJ LOFF

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen floatsessie

Je bent van harte welkom

Tijdens een bezoek aan ons floatcentrum hoef je nergens aan te denken. Wij regelen alles voor je, zodat je nog maar één ding hoeft te doen: heerlijk ontspannen. 

Je wordt bij binnenkomst ontvangen door een van onze medewerkers. Voordat de floatsessie begint, krijg je een uitgebreide uitleg over het floaten en het bad. Daarna gaan we je voor naar jouw eigen, persoonlijke floatroom met privédouche. Na afloop krijg je een kop thee om even bij te komen van de indrukken – of eigenlijk – het gebrek daaraan.

Geef floaten cadeau

Prijs van floaten (it's priceless)

Bij ons kun je floaten voor € 42,50 per uur. Het is ook mogelijk om een extra lange sessie te nemen, door floaten als onderdeel van een arrangement te boeken

Voor deze prijs krijg je een eigen floatroom met alles wat je nodig hebt. Een privédouche, verzorgingsproducten en een föhn. Tijdens het floaten kun je gebruik maken van oordopjes of een nekkussentje.

Ben je een nieuwe floater? Dan kun je gebruikmaken van een kennismakingsaanbieding: 3x floaten bij House of LOFF voor € 95,00 of 3x floaten bij LOFF Boutique van der Valk voor € 75,00. 

Reserveer jouw floatsessie

Psst… wil jij regelmatig floaten? Dan is het voordeliger om een strippenkaart te kopen

Waarom LOFF?

Er zijn steeds meer plekken waar je kunt floaten. Lange tijd waren wij de enige aanbieder in Noord-Nederland. Zelfs nu dat niet meer zo is, ontvangen we nog steeds mensen uit Assen, Groningen, Friesland, Zwolle en verder. Sommige mensen stappen met liefde een paar uur in de auto om bij ons te komen relaxen. Dat komt omdat wij naast floaten nog veel meer aanbieden, zodat je een volledig dagje wellness kunt boeken.

Trakteer (jezelf) op een luxe dag wellness

Bij LOFF staat alles in het teken van ontspanning. Dus naast onze floatrooms, bieden we ook andere wellness aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een privé-sauna, een gezichtsbehandeling of een massage? Om de dag vervolgens af te sluiten met een heerlijke maaltijd… Het wordt jouw dag, dus jij mag kiezen wat je gaat doen. 

Bekijk al onze arrangementen