HOLISTISCHE MASSAGE

De kracht van een energetische massage met holistic pulses

Bij een holistische massage sta je helemaal centraal. De massage wordt helemaal aangepast op hoe jij je voelt. Zowel fysiek, geestelijk als energetisch. Deze massage kies je als je wilt helen op meerdere niveaus. Je hoeft hier geen woorden aan te geven: de masseuse gebruikt haar intuïtie om de massage op jou af te stemmen. Natuurlijk mag je vooraf wel aangeven wat er speelt en waar je naar op zoek bent.

Massage Assen

Geef een massage cadeau

Direct een holistische massage reserveren

Waarom kies je voor een holistische massage?

 • Méér dan alleen fysieke ontspanning
 • De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen
 • Minder stress, vermoeidheid en lichamelijke klachten
 • De chakra’s en energiebanen raken weer in balans
 • Diepere ontspanning en heling op meerdere niveaus
 • Blokkades komen los, de energie gaat beter stromen

Wat is een holistische massage?

Een holistische massage is een intuïtieve massage die helemaal om jou draait. Zowel om je fysieke lichaam, mentale gesteldheid als spirituele zijn. Holistisch is dan ook een afgeleide van het Griekse woord ‘Holos’, wat Heel betekent. Een holistische massage is bedoeld om jou volledig te laten ontspannen, op elke laag van jouw bewustzijn. Deze massage wordt ook wel eens een holistische ontspanningsmassage of een energetische massage genoemd.

Holistische massage

Zo verloopt een holistische massage

Een holistische massage begint met een kort gesprek over jezelf. Hoe gaat het met je, waarom heb je voor deze massage gekozen? Je mag zo veel en zo weinig delen als je wilt. De holistisch massagetherapeut stemt de massage af op wat je vertelt en wat ze tijdens het masseren voelt. Dat is wat wordt bedoeld met intuïtief masseren: doen wat nodig is.

Energetische massage

Eerst ga je onder de hamamdoek liggen. Je krijgt nu een energetische massage. De massagetherapeut werkt op de verschillende energiepunten en energiebanen in je lichaam. Hierdoor stroomt de energie wat vloeiender door jouw lichaam. Dat is alvast een goed begin!

Holistic pulsing

Het volgende onderdeel van de massage is holistic pulsing. Hierbij maakt de holistisch massagetherapeut ritmische en wiegende bewegingen over je lichaam. Deze bewegingen helpen je om je volledig over te geven aan de massage. Je ervaart een diepe ontspanning en raakt in een meditatieve staat. Holistisc pulsing helpt je bij:

Vermoeidheid

Laat de energie in je lichaam weer stromen

Lichamelijke klachten

Minder last van je hoofd, nek, rug en spieren

Stress

Verminder gevoelens van stress en spanning

Malen, malen, malen

Hulp om uit je hoofd en gedachten te komen

Burn-out

Geef je lichaam en geest diepe ontspanning

Moeite met voelen

Kom weer contact in je lichaam

Holistische ontspanningsmassage

Nu je ontspannen bent en de energie door je lichaam stroomt, is het tijd voor de klassieke ontspanningsmassage. Met afwisselend rustige en snelle grepen wordt je lichaam intuïtief gemasseerd. De holistisch massagetherapeut voelt goed aan wat jouw lichaam nodig heeft. Ze masseert precies op die plekken waar de meeste spanning zit. Daarbij houdt ze natuurlijk rekening met de wensen en gevoeligheden die je tijdens het gesprek hebt aangeven.

Loslaten met holistic pulses

Na de ontspanningsmassage krijg je nog een keer holistic pulses. Daarna verplaatst de holistisch massagetherapeut haar hand over de verschillende chakra’s. Dat gebeurt langzaam, zodat je echt de tijd krijgt om te ontspannen en los te laten.

Reserveer jouw holistische massage
Bekijk al onze wellness arrangementen

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt een holistische massage?

  De holistische massage bij LOFF duurt 90 minuten in totaal. Het intakegesprek duurt 15 minuten. Door het intakegesprek, weet de holistisch massagetherapeut hoe ze jou het beste kan helpen. De massage zelf duurt 75 minuten.

 • Voor wie is een holistische massage geschikt?

  Een holistische massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar zowel fysieke als emotionele ontspanning en evenwicht. Je hoeft niet spiritueel te zijn om deze massage te ondergaan. Vertel de masseuse wat je wil bereiken en ga lekker liggen, het komt allemaal goed!

 • Waarom is een holistische massage anders dan een ontspanningsmassage?

  Een holistische massage richt zich op het lichaam, de geest en de ziel. Het volledige lichaam, dus. Een ontspanningsmassage is vooral gericht op het verminderen van fysieke spanning en stress. Er wordt dan niet gewerkt op de chakra’s en de energiebanen.

 • Wat zijn de voordelen van een holistische massage?

  Een holistische massage heeft meerdere voordelen: stressvermindering, een verbetering van de bloedcirculatie, pijnverlichting, emotionele ontspanning, bewustzijnsbevordering, versterken van immuunsysteem, betere balans tussen lichaam en geest.

 • Wat is een energetische massage?

  Een energetische massage is gericht op het in balans brengen van de energiecentra in het lichaam, zoals chakra’s. Het doel is om fysieke en emotionele blokkades te verminderen. Bij LOFF is deze energetische massage een onderdeel van de holistische massage.

 • Wat zijn holistisc pulses?

  Holistic pulses (holistische pulsen) zijn ritmische bewegingen die worden gebruikt tijdens een holistische massage om diepe ontspanning en harmonie in het lichaam te bevorderen. De holistic pulses zijn een belangrijk onderdeel van de holistische massage.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid