Maak kennis met het team achter Loff

Live, graag! Reserveer
Gerlanda - eigenaresse

Gerlanda is de oprichtster en eigenaresse van LOFF. Ze is enorm gedreven en heeft de leukste ideeën (die ze graag in de praktijk brengt!). Ze is een echte optimist en ze zorgt altijd voor een goede sfeer!

Redy - gastvrouw & sfeermaker

Redy is onze vrolijke gastvrouw. Ze ontvangt je hartelijk en zorgt voor een fijne sfeer. Dankzij haar ziet alles er verzorgd uit en staan er verse bloemetjes in de vaas. Altijd.

Lupine - gastvrouw

Lupine is gastvrouw bij LOFF. Ze heeft veel kennis en werkt al jaren in de beautysector. Haar kennis en skills deelt ze regelmatig met de rest van het team. Voor vragen kun je altijd bij Lupine terecht!

Sira - masseuse, beautyspecialiste & content creator

Sira is een geboren masseuse en foto editor. Ze is heel lief en heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Ze is erg perfectionistisch en zorgt ervoor dat jij de salon pico bello verlaat. Ze is warmhartig, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ook kun je bij Sira terecht voor al je beauty-advies.

Ontdek Loff met eigen ogen

Maak reservering
Isa - gastvrouw, content creator & webdesigner

Isa is onze content creator, foto editor, webdesigner en gastvrouw. Dankzij Isa is de website altijd up-to-date. Ze is vriendelijk, spontaan en ontvangt jou altijd met een goed humeur en een vrolijke lach. Ook zorgt ze voor een fijne sfeer en beantwoordt ze graag al jouw vragen!

Danielle - beautyspecialiste & masseuse

Bij Danielle ben je in goede handen! Ze weet alles van beautybehandelingen en kan ook nog eens heerlijk masseren. Ze is perfectionistisch en eerlijk. Daarnaast biedt ze een luisterend oor en is ze heel empatisch.

Nina - gastvrouw & beautygoeroe

Nina is onze hartelijke gastvrouw. Ook is ze een echte beautygoeroe en heeft oog voor detail. Ze is oprecht en superlief. Bij Nina ben je in alle opzichten in goede handen.

Laura - content creator, beautygoeroe, masseuse & gastvrouw

Laura is een echte alleskunner. Leuke content maken is haar op het lijf geschreven. Ze houdt zich dan ook graag bezig met het maken van de leukste foto's en video's. Naast het perfectioneren van de socials, zorgt zij ervoor dat jij de salon pico bello verlaat en is ze een hele fijne gastvrouw.

Wendy - beautygoeroe & masseuse

Wendy is een echte beautylover die dat niet onder stoelen of banken steekt. Ze is altijd vrolijk en heeft de beste tips op het gebied van skincare! Ook is ze het aanspreekpunt voor stagiaires.

Jesse - gastheer, huiskok & webdesigner

Jesse is onze gastheer, kok en webdesigner. Hij weet alles over floaten en begeleidt je naar de floatcabines, bereidt de lekkerste gerechten en zorgt voor een lekker kopje koffie/thee na afloop van je afspraak. Jesse is hartelijk en spontaan, waardoor jij je meteen welkom voelt.

Marissa - beautyspecialist & content creator

Marissa is beautyspecialist en content creator. Ze heeft veel kennis en deelt met liefde al haar tips en tricks op bijvoorbeeld onze Instagram! Voor beautybehandelingen en vragen ben je bij Marissa in goede handen.

Martina - beautyspecialist & masseuse

Onze enthousiaste Martina zit al 20 jaar in de beautysector. Ze heeft ontzettend veel liefde voor haar vak en kent alle fijne kneepjes. Deze kennis combineert ze met haar optimisme en perfectionisme, waardoor jij je bij Martina altijd op je gemak voelt!

Bianca - beautyspecialist & masseuse

Bianca is een echte specialist op het gebied van massages. Ze is leergierig, enthousiast en houdt van nieuwe dingen ontdekken. Ook is ze empatisch en biedt ze graag een luisterend oor.

Anoek - beautyspecialist & masseuse

Anoek is een echte beautygoeroe en heeft een passie voor wenkbrauwen en wimpers. Ook kan ze goed masseren. Door haar combinatie van humor en kennis voel jij je meteen op je gemak!

Marina - huiskokkin

Marina is vooral te vinden in de keuken van LOFF. Koken is haar passie en ze maakt dan ook de heerlijkste maaltijden, de lekkerste snacks en de beste high-tea's. Door haar zorgzaam- en behulpzaamheid zorgt Marina ervoor dat iedereen zich fijn voelt. Ze is enthousiast, betrokken en superlief!

Chimène - beautyspecialist & masseuse

Chimène is beautyspecialist en masseuse. Ze is een echte beautylover en heeft een passie voor wenkbrauwen, wimpers en nagels. Ze is perfectionistisch en houdt van haar vak, waardoor je bij Chimène in goede handen bent.

Lillyan - beautyspecialist & masseuse

Lillyan is onze beautyspecialist en massagegoeroe. Ze heeft een passie voor beauty en is creatief. Ze luistert goed naar jouw wensen en is erg perfectionistisch, waardoor je de salon weer tiptop verlaat.

Annelies - gastvrouw

Annelies ontvangt jou met een lach op haar gezicht! Ze is hartelijk, vrolijk en behulpzaam. Voor vragen kun je altijd bij Annelies terecht!

Kirsten - beautyspecialist & masseuse

Kirsten is beautyspecialist en een fantastische masseuse. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en gaat geen uitdaging uit de weg! Ook is ze super behulpzaam en helpt ze jou dus graag.

Tim - gastheer

Tim is onze gastheer. Hij begeleidt je naar de floatcabines en zet na afloop graag een lekker kopje koffie of thee voor je klaar. Tim is vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook beantwoordt hij graag al jouw vragen.

Maroussia - beautyspecialist & masseuse

Maroussia is beautyspecialist en een echte massagegoeroe. Ze luistert goed naar jouw wensen en behoeften en vindt het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Na een behandeling bij Maroussia ga jij weer stralend de deur uit!

Esmeralda - beautyspecialist & masseuse

Esmeralda heeft van kleins af aan al een enorme passie voor beauty die ze graag met jou deelt. Ze heeft veel kennis, biedt een luisterend oor en is empatisch. Bij Esmeralda ben je in goede handen.

Tanja - beautyspecialist & masseuse io

Tanja is een echte beautygoeroe. Ze is perfectionistisch, kwaliteitsgericht en heeft veel inlevingsvermogen. Ze zal er dus ook altijd voor zorgen dat jij de salon met een fijn en tevreden gevoel verlaat.