Team

Maak kennis met het team achter Loff

Reserveer hier!
Gerlanda - eigenaresse

Gerlanda is de oprichtster en eigenaresse van LOFF. Ze is enorm gedreven en heeft de leukste ideeën (die ze graag in de praktijk brengt!). Ze is een echte optimist en ze zorgt altijd voor een goede sfeer!

Redy - gastvrouw & sfeermaker

Redy is onze vrolijke gastvrouw. Ze ontvangt je hartelijk en zorgt voor een fijne sfeer. Dankzij haar ziet alles er verzorgd uit en staan er verse bloemetjes in de vaas. Altijd.

Sira - masseuse, beautyspecialiste & content creator

Sira is een geboren masseuse en foto editor. Ze traint nieuwe medewerkers binnen de LOFF Academy en heeft veel kennis, die ze niet alleen met haar collega's, maar ook graag met jou deelt! Ze is erg perfectionistisch en zorgt ervoor dat jij de salon pico bello verlaat.

Isa - gastvrouw, content creator & webdesigner

Isa is onze content creator, foto editor, webdesigner en gastvrouw. Dankzij Isa is de website altijd up-to-date. Ze is vriendelijk, spontaan en ontvangt jou altijd met een goed humeur en een vrolijke lach. Ook zorgt ze voor een fijne sfeer en beantwoordt ze graag al jouw vragen!

Ontdek Loff met eigen ogen

Maak reservering
Danielle - beautyspecialiste & masseuse

Bij Danielle ben je in goede handen! Ze weet alles van beautybehandelingen en kan ook nog eens heerlijk masseren. Ze is perfectionistisch en eerlijk. Daarnaast biedt ze een luisterend oor en is ze heel empatisch.

Nina - gastvrouw & beautygoeroe

Nina is onze hartelijke gastvrouw. Ook is ze een echte beautygoeroe en heeft oog voor detail. Ze is oprecht en superlief. Bij Nina ben je in alle opzichten in goede handen.

Wendy - beautygoeroe, masseuse & content creator

Wendy is een echte beautylover die dat niet onder stoelen of banken steekt. Ze is altijd vrolijk en heeft de beste tips op het gebied van skincare! Ook is ze het aanspreekpunt voor stagiaires en traint ze nieuwe medewerkers binnen de LOFF Academy.

Maarten - gastheer

Maarten is onze gastheer. Hij weet alles over floaten en begeleidt je naar de floatcabines, bereidt de lekkerste gerechten en zorgt voor een lekker kopje koffie/thee na afloop van je afspraak. Maarten is hartelijk en spontaan, waardoor jij je meteen welkom voelt.

Bianca - beautyspecialist, masseuse & yogaexpert

Bianca is een echte specialist op het gebied van massages en yoga. Ze is leergierig, enthousiast en houdt van nieuwe dingen ontdekken. Ook is ze empatisch en biedt ze graag een luisterend oor.

Marina - huiskokkin

Marina is vooral te vinden in de keuken van LOFF. Koken is haar passie en ze maakt dan ook de heerlijkste maaltijden, de lekkerste snacks en de beste high-tea's. Door haar zorgzaam- en behulpzaamheid zorgt Marina ervoor dat iedereen zich fijn voelt. Ze is enthousiast, betrokken en superlief!

Annelies - gastvrouw

Annelies ontvangt jou met een lach op haar gezicht! Ze is hartelijk, vrolijk en behulpzaam. Voor vragen kun je altijd bij Annelies terecht!

Kirsten - beautyspecialist & masseuse

Kirsten is beautyspecialist en een fantastische masseuse. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en gaat geen uitdaging uit de weg! Ook is ze super behulpzaam en helpt ze jou dus graag.

Maroussia - beautyspecialist & masseuse

Maroussia is beautyspecialist en een echte massagegoeroe. Ze luistert goed naar jouw wensen en behoeften en vindt het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Na een behandeling bij Maroussia ga jij weer stralend de deur uit!

Maxime - beautyspecialist & masseuse

Bij Maxime ben je in goede handen. Ze heeft een passie voor beauty en is erg perfectionistisch. Ze zal er daarom dus ook altijd voor zorgen dat jij de salon met een lach op je gezicht verlaat.

Tanja - beautyspecialist & masseuse

Tanja is een echte beautygoeroe. Ze is perfectionistisch, kwaliteitsgericht en heeft veel inlevingsvermogen. Ze zal er dus ook altijd voor zorgen dat jij de salon met een fijn en tevreden gevoel verlaat.

Kim - gastvrouw & masseuse

Kim is een echte duizendpoot! Ze is gastvrouw en masseuse. Doordat ze empatisch is en een luisterend oor biedt, voel jij je bij Kim meteen op je gemak.

Ilonka - beautyspecialist & masseuse

Bij Ilonka ben je in goede handen! Ze is empatisch, perfectionistisch en denkt graag met jou mee. Ze maakt graag een praatje en zorgt ervoor dat jij de salon met een lach verlaat.