Maak kennis met het team achter Loff

Live, graag! Reserveer
Gerlanda - eigenaresse

Gerlanda is de oprichtster en eigenaresse van LOFF. Ze is enorm gedreven en heeft de leukste ideeën (die ze graag in de praktijk brengt!). Ze is een echte optimist en ze zorgt altijd voor een goede sfeer!

Lupine - hamamgoeroe, masseuse & schoonheidsspecialiste

Lupine geeft memorabele hamam- en beautybehandelingen. Ook kan ze goed masseren. Deze skills deelt ze regelmatig met de rest van het team.

Redy - gastvrouw & sfeermaker

Redy is onze vrolijke gastvrouw. Ze ontvangt je hartelijk en zorgt voor een fijne sfeer. Dankzij haar ziet alles er verzorgd uit en staan er verse bloemetjes in de vaas. Altijd.

Maria - gastvrouw & masseuse

Maria ontvangt jou met een lach op haar gezicht! Ze is masseuse en organizer. Ze is hartelijk, vrolijk en behulpzaam. Voor vragen kun je altijd bij Maria terecht!

Ontdek Loff met eigen ogen

Maak reservering
Sira - masseuse, beautyspecialiste & content creator

Sira is een geboren masseuse en foto editor. Ze is heel lief en heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Ze is erg perfectionistisch en zorgt ervoor dat jij de salon pico bello verlaat. Ze is warmhartig, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ook kun je bij Sira terecht voor al je beauty-advies.

Danielle - beautyspecialiste & masseuse

Bij Danielle ben je in goede handen! Ze weet alles van beautybehandelingen en kan ook nog eens heerlijk masseren. Ze is perfectionistisch en eerlijk. Daarnaast biedt ze een luisterend oor en is ze heel empatisch.

Dara - huidspecialiste, masseuse & content creator

Dara is huidspecialiste, masseuse, content creator en foto editor. Ze weet alles van skincare en dit deelt ze dan ook graag met jullie op onze Instagram!

Wendy - beautygoeroe & masseuse

Wendy is een echte beautylover die dat niet onder stoelen of banken steekt. Ze is altijd vrolijk en heeft de beste tips op het gebied van skincare! Ook is ze het aanspreekpunt voor stagiaires.

Nina - gastvrouw & beautygoeroe

Nina is onze hartelijke gastvrouw. Ook is ze een echte beautygoeroe en heeft oog voor detail. Ze is oprecht en superlief. Bij Nina ben je in alle opzichten in goede handen.

Isa - gastvrouw, content creator & webdesigner

Isa is onze content creator, foto editor, webdesigner en gastvrouw. Dankzij Isa is de website altijd up-to-date. Ze is vriendelijk, spontaan en ontvangt jou altijd met een goed humeur en een vrolijke lach. Ook zorgt ze voor een fijne sfeer en beantwoordt ze graag al jouw vragen!

Jesse - gastheer, huiskok & webdesigner

Jesse is onze gastheer, kok en webdesigner. Hij weet alles over floaten en begeleidt je naar de floatcabines, bereidt de lekkerste gerechten en zorgt voor een lekker kopje koffie/thee na afloop van je afspraak. Jesse is hartelijk en spontaan, waardoor jij je meteen welkom voelt.

Marissa - beautyspecialist & content creator

Marissa is beautyspecialist en content creator. Ze heeft veel kennis en deelt met liefde al haar tips en tricks op bijvoorbeeld onze Instagram! Voor beautybehandelingen en vragen ben je bij Marissa in goede handen.

Martina - beautyspecialist & masseuse

Onze enthousiaste Martina zit al 20 jaar in de beautysector. Ze heeft ontzettend veel liefde voor haar vak en kent alle fijne kneepjes. Deze kennis combineert ze met haar optimisme en perfectionisme, waardoor jij je bij Martina altijd op je gemak voelt!

Bianca - beautyspecialist & masseuse

Bianca is een echte specialist op het gebied van massages. Ze is leergierig, enthousiast en houdt van nieuwe dingen ontdekken. Ook is ze empatisch en biedt ze graag een luisterend oor.

Anoek - beautyspecialist & masseuse

Anoek is een echte beautygoeroe en heeft een passie voor wenkbrauwen en wimpers. Ook kan ze goed masseren. Door haar combinatie van humor en kennis voel jij je meteen op je gemak!

Marina - huiskokkin

Marina is vooral te vinden in de keuken van LOFF. Koken is haar passie en ze maakt dan ook de heerlijkste maaltijden, de lekkerste snacks en de beste high-tea's. Door haar zorgzaam- en behulpzaamheid zorgt Marina ervoor dat iedereen zich fijn voelt. Ze is enthousiast, betrokken en superlief!

Mathilde - beautyspecialist & masseuse IO

Mathilde is een echte beautylover. Ze is sociaal en humoristisch. Deze eigenschappen combineert ze met haar vakkundigheid, waardoor je bij Mathilde in goede handen bent.

Esmey - beautyspecialist & masseuse IO

Esmey is onze beautyspecialist IO. Ze heeft een passie voor beauty en is erg creatief. Ook is ze perfectionistisch en werkt ze nauwkeurig, waardoor je de salon weer tiptop verlaat.

Kirsten - beautyspecialist & masseuse IO

Kirsten is beautyspecialist IO. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en gaat geen uitdaging uit de weg! Ook is ze super behulpzaam en helpt ze jou graag.

Tim - gastheer

Tim is onze gastheer. Hij begeleidt je naar de floatcabines en zet na afloop graag een lekker kopje koffie of thee voor je klaar. Tim is vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ook beantwoordt hij graag al jouw vragen.