Maak kennis met het team achter Loff

Live, graag! Reserveer
Kim - huiskokkin, schoonheidsspecialiste & masseuse

Kim bereidt de lekkerste dingen, van verse gerechten tot huisgemaakte brownies. Daarnaast is ze schoonheidsspecialiste, masseuse en organizer.

Lupine - hamamgoeroe, masseuse & schoonheidsspecialiste

Lupine geeft memorabele hamam- en beautybehandelingen. Ook kan ze goed masseren. Deze skills deelt ze regelmatig met de rest van het team.

Redy - gastvrouw & sfeermaker

Redy is onze vrolijke gastvrouw. Ze ontvangt je hartelijk en zorgt voor een fijne sfeer. Dankzij haar ziet alles er verzorgd uit en staan er verse bloemetjes in de vaas. Altijd.

Romy - beautyguru & Insta-queen

Romy is een echte beautylover die dat niet onder stoelen of banken steekt. Op onze Instagram deelt ze al haar tips! Ook is ze het aanspreekpunt voor stagiaires.

Ontdek Loff met eigen ogen

Benieuwd?
Sira - masseuse & beautyspecialiste

Sira is een geboren masseuse. Ze is heel lief en heeft veel kennis die ze graag met je deelt. Je kunt ook bij haar terecht voor beauty-advies.

Danielle - beautyspecialiste & masseuse

Danielle weet alles van beautybehandelingen en kan ook nog eens heerlijk masseren. Daarnaast biedt ze een luisterend oor.

Liza - huidspecialiste, masseuse & content creator

Liza is huidspecialiste, masseuse, content creator en foto editor. Leuk feitje: zij leerde de fijne kneepjes van het vak in een luxe spa op Malta.

Gerlanda - eigenaresse

Gerlanda is de oprichtster en eigenaresse van LOFF. Ze is enorm gedreven en heeft de leukste ideeën (die ze graag in de praktijk brengt!).

Nina - gastvrouw & beautyspecialist IO

Nina is onze attente gastvrouw en soon to be beautyspecialist. Bij Nina ben je in alle opzichten in goede handen.