OVER DE FLOATSESSIE

Tijdens het floaten ga je van alles naar niets

Welkom in je eigen bubbel

Floaten is een nieuwe ervaring. Zodra je in het floating-bad ligt, is je eerst gedachte: wow, ik blijf echt drijven! Je experimenteert met beweging, komt een paar keer tegen de rand aan en vraagt je vervolgens af hoe je dat kunt voorkomen. Als je de ideale houding eenmaal gevonden hebt doe je het lampje aan. En weer uit. Of toch liever aan?

In eerste instantie gaan je gedachten alle kanten op. Er is nog zoveel dat je moet doen! Dat gevoel is heel normaal en het duurt niet lang. Voor je het weet neemt de rust het van je over: je kunt alleen nog maar drijven en ontspannen. Het wordt haast saai. En ineens, als je helemaal in het niets zweeft, zit de sessie er alweer op. Tijd om het zout van je lijf te spoelen en na te genieten met een kopje koffie of thee.

Ik dacht dat ik er al uren lag. Bleken er pas tien minuten voorbij te zijn! Heerlijk om het besef van tijd een keer kwijt te zijn.

Hoe ziet de floatroom eruit?

Dat verschilt per float center. Bij ons kan je floaten bij LOFF boutique wellness en House of LOFF. Zo ziet dat eruit:

 

House of LOFF

Je krijgt jouw eigen, sfeervolle floatroom die van alle gemakken is voorzien. Denk hierbij aan een privédouche, verzorgingsproducten en een föhn. Ook kun je oordopjes en een hoofdkussentje gebruiken. Het floatbad is een soort mini-kamer met een hoog plafond, je kan er zelfs staan. Bovendien mag je de deur open laten, als dat prettiger voelt.

LOFF wellness boutique

Je krijgt een privé floatkamer met een luxe floatcabine. Je kan hier alleen of samen met iemand anders in floaten. Door de deksel op de cabine kan je je écht even afsluiten van alle prikkels. Wordt het je iets te donker? Zet dan de lampjes rondom aan. Wel zo knus. Ook hier krijg je verzorgingsproducten, oordopjes en een hoofdkussentje.

Geef floaten cadeau

Na de floating sessie

Na het floaten heb je het gevoel dat je de hele wereld weer aankan. Oké, er zijn nog steeds zaken die je niet kunt oplossen, maar jij gaat er voorlopig niet over piekeren. Je voelt je energiek, je lichaam voelt uitgerust en je bent vrolijk. Misschien heb je zelfs een nieuw idee bedacht of ben je tot een bepaald inzicht gekomen. 

Lees meer over de effecten van floaten

We kunnen ons goed voorstellen dat je dit gevoel vast wil houden. Dat kan onder andere door bewust te leven, voldoende te ontspannen en te mediteren. Voor het optimale effect raden we aan om de floatsessie elke twee weken te herhalen. Als je vaker wil komen, of het floaten af wil wisselen met een massage of saunabezoek, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Boek jouw floatsessie
door Brenda

Floating is echt heerlijk ontspannend. Heerlijke massage gehad en daarna nog een super lekkere high tea. Echt top

door Klaske

Het was heerlijk ontspannen. Ik kom vaker!!