Koop hier jouw tickets

4-weekse calming Yin Yoga cursus bij LOFF

Tickets

Wat is Yin Yoga?

Yin yoga is in Nederland inmiddels enorm populair. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het is vooral een fijne lichaamsbeweging voor wie een zittend beroep heeft of als aanvulling bij sporten als hardlopen en fitness.

Vier yin yoga lessen van 75 minuten

Kleine groepjes met veel persoonlijke begeleiding en uitleg

Vóór of na de yin yoga les mag je gebruik maken van de wellness & het zwembad

"You are 4 yoga classes away from a good mood"

Wanneer is de volgende Yoga cursus?

De cursus starten op verschillende datums, je koopt je tickets in onze webshop. Daarom adviseren we om je zo snel mogelijk aan te melden. Geïnteresseerd? Reserveer jouw ticket hier!

Kosten

Slechts € 75,00 voor een kalmerende reis naar innerlijke rust.

Voor wie?

De cursus is zowel geschikt voor de absolute beginner als voor iedereen die al ervaring heeft met Yin Yoga.
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid