AROMATHERAPIE

Volg je neus naar ontspanning voor lichaam en geest

Een aromatherapie massage kan bij
Auteur
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen

Aromatherapie

De essentiële oliën van aromatherapie kunnen je fysieke, mentale en emotionele welzijn verbeteren. Eigenlijk is de (heerlijke!) geur slechts bijzaak, het gaat uiteindelijk om de natuurlijke ingrediënten in combinatie met speciale massagetechnieken.

 Aromatherapie zonder massage, is als een orkest zonder dirigent

Aromatherapy Associates

Tijdens onze aroma massages werken we met producten van het Britse merk Aromatherapy Associates. Dat zijn echte pioniers op het gebied van natuurlijke, kwalitatieve essentiële oliën. Hun producten worden wereldwijd gebruikt vanwege de positieve effecten op de geest, het lichaam en de huid.

Ontdek de helende kracht van kruiden en plantenoliën

Bij LOFF bieden we drie verschillende aromatherapie massages aan. Ze zijn alledrie heerlijk, maar hebben een iets ander doel. Lees verder om te ontdekken welke massage het beste bij jou past.

Massage Assen

Geef een massage cadeau

Massage 1 - The Ultimate Aromatherapy Experience

Deze aroma massage is helemaal gericht op jouw welzijn. Het begint met een open gesprek, waarin je jouw fysieke en emotionele behoeftes kunt delen. Daarna krijg je een aroma-test om te ontdekken welke van de twaalf oliën het beste bij jou past.

Deze ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je ‘batterij’ weer helemaal opgeladen is, zowel fysiek als mentaal

Wat kun je verwachten tijdens de massage?

Daarna is het tijd om lekker te gaan liggen en je ogen te sluiten: de massage begint. De zachte handen van de masseuse drukken voorzichtig op je lichaam om je zenuwstelsel te stimuleren. Ook zal ze Zweedse- en neuromusculaire technieken toepassen, om je spierspanning op te heffen en je bloedcirculatie te bevorderen.

Tijdens de massage ben je je daar niet van bewust. Jij voelt vooral hoe opgebouwde stress en spanning uit je lijf wegvloeit. Van je hoofd tot aan het puntje in je tenen. Aan het einde van de massage voelt je je stukken lichter

Reserveer The Ultimate Aromatherapy Experience

Massage 2 - Intense Muscle Relief

Iedereen heeft weleens last van stijve, gespannen of pijnlijke spieren. Bijvoorbeeld door intensief sporten of een kantoorbaan waarbij je veel zit. Gelukkig bieden wij een effectieve en ontspannende oplossing: de Intense Muscle Relief.

Deze intense massage verlicht stijve, harde en pijnlijke spieren en is ook nog eens goed voor je huid

Bij deze massage worden diverse technieken gebruikt om jouw spieren te versoepelen. Zoals kruiswaartse spiervezel-bewegingen, plus strek- en drainage-handgrepen. Daarnaast gebruiken we speciale olie, bestaande uit zwarte peper, rozemarijn, gember en lavendel. Deze ingrediënten verwarmen je spieren, verminderen de melkzuuropstapeling en helpen om spierweefsel te kalmeren en te verzachten. Dus zit jij ‘helemaal vast’? Challenge accepted!

Reserveer Intense Muscle Relief massage

Massage 3 - The Ultimate Pregnancy Massage

Deze massage is een top-tot-teen verwenbehandeling voor mama’s in spe. We gebruiken een speciale rozenolie om jouw huid, die door de zwangerschap extra gespannen staat, te voeden en verzorgen.

Verder maken we gebruik van een traditionele drukpuntmassage voor de bovenrug, met bijzondere aandacht voor stijve, pijnlijke schouders. Er wordt ook extra goed gemasseerd bij je benen, om het zware gevoel dat gepaard kan gaan met zwangerschap, te verlichten.

Reserveer The Ultimate Pregnancy Massage

Heb je meer behoefte aan een klassieke zwangerschapsmassage zonder aromatische olie? Dat kan natuurlijk ook. 

Bekijk het “Baby on board” zwangerschapsmassages arrangement

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid