Bindweefselmassages

De goedkoopste facelift is een glimlach

Een Signature bindweefselmassage kan bij
Auteur
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen

Vanaf je 25e levensjaar begint jouw huid zichtbaar en onzichtbaar te verouderen. De aanmaak van collageen neemt telkens een beetje af, net als elastine. Er kunnen fijne lijntjes, rimpels of zelfs diepe groeven in jouw gezicht verschijnen. Ook kun je last krijgen van een verslapte huid, zoals hangwangen.

Preventie & anti age behandeling

Natuurlijk horen huidveranderingen bij het ouder worden, maar dat betekent niet dat je er helemaal geen invloed op hebt. Door jouw huid op de juiste manier te behandelen, kun je het verouderingsproces vertragen of de tekenen van ouderdom verminderen. En niet door ‘gaatjes te vullen’ met botox of fillers, maar door jouw huid op een natuurlijke manier aan het werk te zetten. Maak kennis met onze signature bindweefselmassages!

 

Onze signature bindweefselmassages zijn het natuurlijke antwoord op botox en fillers.

Geef een beauty arrangement cadeau

Signature bindweefselmassages

Onze signature bindweefselmassages zijn natuurlijke anti-age behandelingen zonder naalden, hormonen of andere onnatuurlijke ingrepen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze speciaal hiervoor opgeleide beauty-guru’s.

Korte bindweefselmassage

Een korte, maar krachtige anti age bindweefselmassage voor jouw hals en gezicht. Na een heerlijke reiniging en scrub krijg je een professionele manuele massage en cupping therapie. Deze bindweefselmassage wordt vaak gedaan om de huid preventief te beschermen tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

De ultieme bindweefselmassage, bestaande uit: reiniging, scrubreiniging, stevige manuele bindweefselmassage van decolleté, hals en gezicht, afgewisseld met cryotherapie. De cryo globes stimuleren de doorbloeding, versterken anti age, verlichten roodheid en voeren vocht af. Ook bij deze behandeling sluit je af met cupping.

Neoderma Bio-lift & boost

De lift en boost behandeling is een echte alleskunner, inclusief bindweefselmassage voor een natuurlijke extra boost. Deze behandeling legt de nadruk op het verstevigen en liften van de huid. Door middel van een uniek liftend masker met tarwe-eiwit en de bindweefselmassage, heeft het een directe werking op het verminderen van verouderingskenmerken. Je verlaat de salon niet zonder een prachtig liftend resultaat, heldere teint en glow. Bij deze behandeling krijg je een reiniging, dieptereiniging, bindweefselmassage van het gezicht en cupping therapie, een liftend masker (terwijl jouw armen worden gemasseerd) en een verzorging.

Kuur Natural Facelift (6 behandelingen)

Ben je op zoek naar een natuurlijke facelift? Kies dan voor deze effectieve puur natuur kuur. Je krijgt zes behandelingen die telkens in intensiteit opbouwen. Zo wordt de collageen- en elastine-aanmaak weer helemaal aangemoedigd. Aan het einde van de kuur oogt je huid jonger, frisser, rustiger en stralender.

Huidverjonging in 3,2,1…

Kom langs:

Ben jij benieuwd geworden naar een van onze signature bindweefselmassages voor je gezicht? Reserveer een behandeling naar keuze, ervaar wat het met jouw huid doet en stel al jouw anti-age vragen.

Reserveer een bindweefselmassage
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid