Bindweefselmassages

De goedkoopste facelift is een glimlach

Vanaf je 25e levensjaar begint jouw huid zichtbaar en onzichtbaar te verouderen. De aanmaak van collageen neemt telkens een beetje af, net als elastine. Er kunnen fijne lijntjes, rimpels of zelfs diepe groeven in jouw gezicht verschijnen. Ook kun je last krijgen van een verslapte huid, zoals hangwangen.

Preventie & anti age behandeling

Natuurlijk horen huidveranderingen bij het ouder worden, maar dat betekent niet dat je er helemaal geen invloed op hebt. Door jouw huid op de juiste manier te behandelen, kun je het verouderingsproces vertragen. Of de tekenen van ouderdom verminderen. En niet door ‘gaatjes te vullen’ met botox of fillers, maar door jouw huid op een natuurlijke manier aan het werk te zetten. Maak kennis met onze signature bindweefselmassages!

 

Onze signature bindweefselmassages zijn het natuurlijke antwoord op botox en fillers

Geef een beauty arrangement cadeau

Signature bindweefselmassages

Onze signature bindweefselmassages zijn natuurlijke anti-age behandelingen zonder naalden, hormonen of andere onnatuurlijke ingrepen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze speciaal hiervoor opgeleide beauty-guru’s.

Korte bindweefselmassage

Een korte, maar krachtige anti age bindweefselmassage voor jouw hals en gezicht. Na een heerlijke reiniging en scrub krijg je een professionele manuele massage en cupping therapie. Deze bindweefselmassage wordt vaak gedaan om de huid preventief te beschermen tegen huidveroudering.

Detox glow treatment

Op zoek naar een echte alleskunner? Ga voor de detox glow treatment, inclusief een bindweefselmassage en epileren. Het werkt ontgiftend, herstelt de huidbarrière, hydrateert, kalmeert, vermindert fijne lijntjes, verfijnt de poriën, vermindert onregelmatigheden en geeft jouw huid een heldere teint en gezonde glow.

Lange bindweefselmassage

De ultieme bindweefselmassage, bestaande uit: reiniging, scrubreiniging, stevige manuele bindweefselmassage van decolleté, hals en gezicht, afgewisseld met cryotherapie. De cryo globes stimuleren de doorbloeding, versterken anti age, verlichten roodheid en voeren vocht af. Ook bij deze behandeling sluit je af met cupping.

Kuur Natural Facelift (6 behandelingen)

Ben je op zoek naar een natuurlijke facelift? Kies dan voor deze effectieve puur natuur kuur. Je krijgt zes behandelingen die telkens in intensiteit opbouwen. Zo wordt de collageen- en elastine-aanmaak weer helemaal aangemoedigd. Aan het einde van de kuur oogt je huid jonger, frisser, rustiger en stralender.

Huidverjonging in 3,2,1…

Kom langs:

Ben jij benieuwd geworden naar een van onze signature bindweefselmassages voor je gezicht? Reserveer een behandeling naar keuze, ervaar wat het met jouw huid doet en stel al jouw anti-age vragen.

Reserveer een bindweefselmassage