GUASHA BEHANDELING

Guasha Revitalizer: gezichtsbehandeling voor body & soul | LOFF

Al 2000 jaar favoriet in Zuidoost-Azië

LOFF your body and soul

Schoonheid is een combinatie van hoe je eruitziet Ă©n hoe je je voelt. Daarom bieden wij een unieke gezichtsbehandeling voor lichaam en geest: de Guasha Revitalizer. In een uur krijg je een dieptereiniging, shiatsu hoofdmassage en een professionele guasha behandeling. Wat houdt dat precies in? We verklappen alvast een ding: het is om bij weg te dromen.

Geef een beauty arrangement cadeau

Stap 1: intake & uitleg

We vertellen je wat je te wachten staat en informeren je over de energiebanen en meridianen in je gezicht. Hierna kun jij je volledig overgeven aan de behandeling.

Stap 2: dieptereiniging

Met een dieptereiniging wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Je huid wordt gemasseerd met heerlijk ruikende, voedende verzorgingsproducten.

Stap 3: guasha behandeling

Guasha is eeuwenoude zachte schraaptechniek uit Zuidoost-Azië. Het zorgt ervoor dat de huid in jouw gezicht er voller stralender en gezonder uitziet.

Stap 4: shiatsu hoofdmassage

Shiatsu is een traditionele, Japanse massage met de vingertoppen. Het verbetert je doorbloeding en helpt je om even ‘uit je hoofd’ te komen en zen te worden.

| Professionele, oosterse gezichtsbehandeling met een vleugje LOFF

Guasha voor je gezicht

De Guasha Revitalizer is een ontspannen en effectieve gezichtsbehandeling. Met een speciale steen maken we zijdezachte schraapbewegingen over de meridianen van je gezicht. Volgens de oosterse geneeskunde staat elke meridiaan in verbinding met je specifieke organen en emoties. Dus door langs de juiste plekken te schrapen, kun je mentale blokkades opheffen en je gedachten meer in balans brengen. Het is dan ook een fijne behandeling bij burn-outklachten. Hoe dat precies werkt? Daar kunnen onze guasha therapeuten jou alles over vertellen! Maar misschien is het nog veel fijner om het gewoon lekker te komen ervaren. Kom langs vanuit jouw locatie!

 

Lees de blog over guasha therapie

Jouw huid zal je dankbaar zijn

  • Professionele guasha facial
  • Anti-age
  • Extra hydratatie
  • Minder acne
  • Stralende huid
  • Betere doorbloeding
  • Natuurlijke botox

Huid detox

Wist je dat de guasha massage wordt gecombineerd met een olie? Met een hele bijzondere detox olie, om precies te zijn. In onze guasha olie zit de bloem van Saffloer, deze ontgift de huid en prikkelt de bloedvaatjes. Zo kunnen de afvalstoffen jouw huid extra snel verlaten.

Reserveer de Guasha Revitalizer