GUASHA BEHANDELING

Guasha Revitalizer: gezichtsbehandeling voor body & soul | LOFF

LOFF your body and soul

Schoonheid is een combinatie van hoe je eruitziet én hoe je je voelt. Daarom bieden wij twee unieke gezichtsbehandelingen voor lichaam en geest: de Guasha Revitalizer en de Guasha the whole SHAbang. Eerst leggen we je uit wat guasha met je gezicht doet. Daarna lees je hoe de twee behandelingen gaan en wat het verschil precies is.

Geef een beauty arrangement cadeau

Waar komt Guasha eigenlijk vandaan?

Guasha is de Chinese variant van de schraaptechnieken die al duizenden jaren toegepast wordt in Zuid-Aziatische landen. Volgens oude Chinese legenden hangt de gezondheid van de mens af van drie kostbaarheden:

  • Essentie (jing)
  • Energie (Qi/Chi)
  • Spirit (shen)

Ziekten, maar ook rimpels, worden gezien als een onbalans van de drie kostbaarheden. 

Rimpel killer

Van alle kostbaarheden gaat spirit/shen het meest over schoonheid. Negatieve emoties kunnen de stroom van energie blokkeren, waardoor je organen uit balans raken. Uiteindelijk kun je dan ziek worden. Een guasha behandeling is volgens de Chinese cultuur een manier om deze emoties (tijdelijk) te verminderen. 

De huid reflecteert de staat van gezondheid van het hele lichaam! Een van de beste anti-rimpel tips is het hebben van een overvloedige hartenergie. Een gelukkig, vredig en dankbaar hart geeft de huid van het gezicht een prachtige glow. De guasha behandeling brengt mensen vaak in een zeer diepe staat van ontspanning waarin het zelfhelend vermogen aangewakkerd.

Over de Guasha gezichtsbehandeling

Guasha is een ontspannen en effectieve gezichtsbehandeling. Met een speciale steen maakt de therapeut schraapbewegingen over de meridianen van je gezicht. Volgens de oosterse geneeskunde staat elke meridiaan in verbinding met specifieke organen en emoties. Door langs de juiste plekken te schrapen kan je mentale blokkades opheffen en je gedachten meer in balans brengen. Het is dan ook een fijne behandeling bij burn-outklachten. Hoe dat precies werkt? Daar kunnen onze Guasha therapeuten jou alles over vertellen! Maar je kunt ook eerst onze blog over Guasha therapie lezen.

Lees hier de blog over Guasha therapie!

Jouw huid zal je dankbaar zijn

  • Professionele Guasha facial
  • Anti-age
  • Extra hydratatie
  • Minder acne
  • Stralende huid
  • Betere doorbloeding

Huid detox

Wist je dat de Guasha massage wordt gecombineerd met een olie? Met een hele bijzondere detox olie, om precies te zijn. In onze Guasha olie zit de bloem van Saffloer, deze ontgift de huid en prikkelt de bloedvaatjes. Zo kunnen de afvalstoffen jouw huid extra snel verlaten.

Benieuwd naar hoe een Guasha gezichtsbehandeling in zijn werk gaat? Lees dan snel verder en ontdek alle ins en outs van deze traditionele Chinese behandelwijze!

Hoe gaat de Guasha Revitalizer?

In 60 minuten krijg je een dieptereiniging, shiatsu hoofdmassage en een professionele guasha behandeling. Tijdens de Guasha Revitalizer wordt de circulatie van energie en de doorbloeding van de lymfe gestimuleerd. Dat heeft een gunstige invloed op je gezondheid en uiterlijk. Een dans over het gezicht waardoor je in diepe staat van ontspanning komt!

Stap 1: intake & uitleg

We vertellen je wat je te wachten staat en informeren je over de energiebanen en meridianen in je gezicht. Hierna kun jij je volledig overgeven aan de behandeling.

Stap 2: dieptereiniging

Met een dieptereiniging wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Je huid wordt gemasseerd met heerlijk ruikende, voedende verzorgingsproducten.

Stap 3: guasha behandeling

Guasha is eeuwenoude zachte schraaptechniek uit Zuidoost-Azië. Het zorgt ervoor dat de huid in jouw gezicht er voller stralender en gezonder uitziet.

Stap 4: shiatsu hoofdmassage

Shiatsu is een traditionele, Japanse massage met de vingertoppen. Het verbetert je doorbloeding en helpt je om even ‘uit je hoofd’ te komen en zen te worden.

Japanse Shiatsu

Naast de dieptereiniging en guasha behandeling krijg je een shiatsu hoofdmassage. Tijdens deze massage raakt de therapeut alle drukpunten in je gezicht aan. Het vermindert de spanning in je hoofd en heeft vele gezondheidsvoordelen voor je huid. Na deze massage ben je weer helemaal zen en heb je hopelijk wat nieuwe energie opgedaan.

Reserveer de Guasha Revitalizer

Guasha the whole SHAbang

Overweeg je wel eens een face-lift of twijfel je om botox te nemen om je rimpels plaat te leggen? Kijk dan eerst wat de Guasha the whole SHAbang behandeling voor jouw huid doet. Deze behandeling maakt jouw huid beter doorbloedt, zachter en strakker. En dat zonder dat je onder het mes hoeft. 

Ontspannen acupressuur voor je lymfesysteem

De acupressuur is bedoeld om de werking van je lymfen en je bloedcirculatie te verbeteren. Hieronder lees je waarom dat belangrijk is. 

De taak van de lymfen zijn om afvalstoffen af te voeren. Hierdoor blijft je huid stralend en gezond. Maar soms werkt de afvoer niet goed of wordt deze belemmerd. Dan krijg je al snel te maken met huidproblemen zoals donkere kringen, acne, doffe huid, vochtophoping of zelfs pigmentatie. Het bindweefsel houdt alles normaal gesproken op z’n plek, maar kan door verschillende redenen veranderen of aan elkaar gaan kleven. En zo’n verkleving verstoort de afvoer van afvalstoffen en de bloedcirculatie. Hierdoor krijg je huid minder zuurstof en nutriënten waardoor huidproblemen eerder ontstaan. Daarnaast maakt de acupressuur het spierweefsel los om spanning te verminderen. Pijnklachten zoals hoofdpijn en spierpijn kunnen hierdoor verminderen. 

Hoe gaat de Guasha the whole SHAbang?

In 90 minuten krijg je een dieptereiniging, ontspannen acupressuur en een professionele guasha behandeling. Tijdens de whole shabang wordt het spierweefsel, bindweefsel en lymfesysteem in je huid heel bewust beïnvloed. De behandeling is vooral gericht op schoonheid en in plaats van een massage krijg je een acupressuur.

Stap 1: intake & uitleg

Je krijgt een uitleg over waar deze behandeling vandaan komt, wat we gaan doen en wat het voor je huid doet. Daarna gaan we door met een dieptereiniging.

Stap 2: dieptereiniging

Met een dieptereiniging wordt de huid tot diep in de poriën gereinigd. Je huid wordt gemasseerd met heerlijk ruikende, voedende verzorgingsproducten.

Stap 3: ontspannen acupressuur

Je krijgt een zachte, ontspannende acupressuur. Dat lijkt qua gevoel op een massage. Het is bedoeld om je zintuigen helemaal te openen.

Stap 4: guasha behandeling

Guasha is eeuwenoude schraaptechniek uit Zuidoost-Azië. Het zorgt ervoor dat de huid in jouw gezicht er voller, stralender en gezonder uitziet.

Reserveer hier de Guasha the whole SHAbang gezichtsbehandeling!