van top tot teen genieten

PURE INDULGENCE FACE & BODY TREATMENT

Geef je over aan deze ultieme pampering voor jouw lichaam en al je zintuigen. Een van top tot teen wellness ritueel voor zowel je mind als huid.

  • Een combinatie tussen fysieke en geestelijke ontspanning
  • Geeft een stralende huid
  • Ontspant de spieren
  • Geeft een opgewekt gevoel
  • Verlicht stress
  • Chakra’s en energiebanen raken weer in balans
Massage Assen

Geef een massage cadeau

Reserveer direct een Pure Indulgence behandeling

Laat jezelf verwennen

Skincare is niet alleen iets functioneels, maar ook een nieuwe vorm van selfcare. De Pure Indulgence behandeling zorgt voor harmonie tussen geest en huid, wat zorgt voor een stralende uitstraling.

PURE INDULGENCE FACE & BODY TREATMENT

De Pure Indulgence Body & Face behandeling is een combinatie van skincare, massage en de energie in je lichaam weer laten stromen. 90 heerlijke minuten lang krijg je een heerlijk ritueel voor je lichaam en je gezicht.

For your body

Je wordt gescrubd, gemasseerd en ingesmeerd met voedende huidverzorgingsproducten. We beginnen aan de achterkant van je lichaam en eindigen met de voorkant.

For your face

Als de huid op je lichaam zo zacht als een baby is, gaan we verder met gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandeling wordt afgestemd op jouw doelen. Wat wil je bereiken, voor je huid en voor je mind? Je gezicht wordt in elk geval gereinigd, geëxfolieerd, gemasseerd en gevoed met crèmes.

Skincare producten

Tijdens de Pure Indulgence Body & Face behandeling werken we met zorgvuldig geselecteerde producten. Deze producten zijn op basis van essentiële oliën. Dit is onze selectie:

  • Blue Tansy: deze olie herstelt & kalmeert de huid en verlicht stress
  • Sandelhout: kalmeert de geest
  • Jasmijn: voedt de huid en geeft een opgewekt gevoel

Ook zit er een Skin Stress Relief Technology in de producten, dit bestaat onder andere uit Pink Rock Rose. Dit werkt antibacterieel, anti-aging en rustgevend. Het tweede ingrediënt is roze algenextract. Dit wonderbaarlijke ingrediënt beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen.

Reserveren & arrangementen

Wil jij je lichaam en gezicht laten verzorgen en daarbij alle stress van je af laten glijden? Reserveer dan nu jouw Pure & Indulgence behandeling.

Reserveer jouw behandeling

More indulgence

Om jouw wellness ervaring helemaal compleet te maken, raden we aan om voor het Pure Indulgence arrangement te gaan. Naast de heerlijke behandeling, maak je dan onbeperkt gebruik van de luxe saunafaciliteiten en het zwembad. Ook krijg je een passend hapje en drankje.

Maak er een arrangement van
Bekijk alle wellness arrangementen
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid