ARRANGEMENT

Baby on Board

Reserveren

Bye bye kwaaltjes

Word jij binnenkort moeder? Superleuk, maar misschien ook wel heel spannend. En wat moet er veel geregeld worden! Tijd voor een korte break. Een moment om samen met je partner of (zwangere) vriendin te ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk. 

Jullie krijgen om en om een zwangerschapsmassage en de ander een ontspanningsmassage (of als je met een zwangere vriendin komt, dan krijgen jullie allebei een zwangerschapsmassage) en een floatsessie.  Bij het floaten drijf je gewichtloos rond en dat is vergelijkbaar met hoe jullie kindje de baarmoeder ervaart. Een hele ontspannen en bijzondere ervaring! Jullie sluiten af met een lekker cakeparty 🍰

Geef dit uitje cadeau

Over het arrangement

  • 50 minuten (zwangerschaps) massage 
  • 45 minuten floatsessie
  • Cakeparty in stijl in onze loungehoek
  • Upgrade je wellness uitje met een bezoek aan de sauna’s met zwembad (€17.50 p.p.)

Reserveer Baby on Board

Baby on board kost € 165,00 voor jullie samen

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid