Beauty

Happy girls are the prettiest girls

Reserveer behandeling

Jouw huid is je visitekaartje

Krijg persoonlijk beauty-advies

Alles weer piekfijn in orde

Een beauty behandeling kan bij
Auteur
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen

Verwen jezelf met een beautybehandeling

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten staat elke dag klaar voor je klaar. Met een luxe gezichtsbehandeling of beautybehandeling laten ze jou weer stralen. Voor de finishing touch boek je er gelijk een professionele manicure bij.

Onze beauty behandelingen zijn niet alleen bedoeld om je mooier te maken, maar ook om je heerlijk te laten genieten. Om je ervaring nog ontspannener te maken, kun je een massage of toegang tot de sauna bijboeken. 

Je gezicht weer piekfijn op orde

Het kost best veel tijd om helemaal verzorgd voor de dag te komen. En soms is het gewoon lastig om je wenkbrauwen, wimpers of nagels precies goed te stylen. Of om je lichaam goed te ontharen, zodat je huid weer zo zacht als een baby wordt. 

Daarom is het een verademing om je beauty essentials eens door een professional te laten doen. Wij zorgen ervoor dat jij weer helemaal gaat stralen! Met een henna eyebrow treatment, lashlift, browlift of misschien wel een combinatie van alles. 

En met die ongewenste haargroei op je bovenlip, voorhoofd en kin? Ook daar hebben we een oplossing voor. We doen dat door het gezicht te waxen met body sugaring. Een methode van de oude Egyptenaren, die nog steeds supereffectief is.

Met z’n tweeën genieten van beauty

Ze zeggen wel eens: geluk wordt meer als je het deelt. Dus waarom alleen naar de wellness gaan, als je ook samen met iemand anders kan ontspannen? Bij LOFF kun je hele fijne beauty arrangementen boeken. 

Duo beauty behandeling SMASH THE LOOK

Onze meest uitgebreide beauty behandeling voor twee is SMASH THE LOOK. Jullie starten met een professionele reiniging, peeling en gezichtsmasker. Daarna krijgen jullie een lashlift behandeling en worden de wenkbrauwen in model gebracht. 

Duo beauty behandeling YOU GLOW GIRL

YOU GLOW GIRL is een hele ontspannen beauty behandeling voor 2. Jullie krijgen persoonlijk beauty-advies en een uitgebreide gezichtsbehandeling. Na afloop krijgen jullie koffie of thee van het huis en kunnen jullie het eindresultaat bewonderen.

Moeder dochter beauty behandeling

Samen met je moeder of met je dochter genieten van een beauty behandeling? Dat kan met het Moeder & dochter beauty uitje. Naast een gezichtsbehandeling van 60 minuten, mogen jullie onbeperkt genieten van de sauna en het zwembad.

10 redenen om voor beauty naar LOFF te gaan

 1. Onze schoonheidsspecialistes nemen de tijd voor je
 2. De behandelruimtes zijn groot en luxe
 3. Je krijgt persoonlijk advies over je huid
 4. Al onze beauty-behandelingen zijn natuurlijk
 5. We werken alleen maar met de beste producten 
 6. Na afloop kun je lekker relaxen in onze huiskamer
 7. In onze (online) winkel verkopen we beauty producten
 8. Moderne, nieuwe behandelingstechnieken
 9. Opgeleid voor guesha en bindweefselmassages
 10. Een ontspannen en rustgevende sfeer

Ken jij deze exclusieve beautybehandelingen al?

Hoe ouder we worden, hoe minder collageen en elastine onze huid aanmaakt. Hét recept voor rimpels, fijne lijntjes of diepe groeven. Ook wordt de huid wordt droger en minder rekbaar. Gelukkig is er een manier om je huid te verjongen, zonder met botox en fillers in de weer te gaan. Onze signature bindweefselmassage!

Een andere behandeling die we zelf ontwikkeld hebben, is de guesha revitalizer. Dat is een combinatie van een dieptereiniging, een guasha behandeling en een shiatsu hoofdmassage. Guasha is een traditionele schraaptechniek uit Azië en shiatsu is een traditionele Japanse hoofdmassage. Een verademing voor body & mind!

Last minute beauty behandeling boeken

Heb je onverwacht een middagje vrij of is jouw huid echt toe aan een behandeling? Op de meeste dagen is het mogelijk om last minute langs te komen. Via online reserveren zie je wanneer we tijd hebben. Je kunt de afspraak gelijk boeken. Is er geen beschikbaarheid meer? Bel ons dan even, misschien is er nog een last minute plekje.

 • Wat valt er onder Beauty?

  Bij LOFF bieden wij verschillende beautybehandelingen aan. Je kunt kiezen uit verschillende beautybehandelingen, zoals je wenkbrauwen laten epileren en verven, lashlifting, hennabrows, wimpers verven en harsen van het gezicht. Ook bieden wij ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan.

 • Wat kan ik bij een beauty salon laten doen?

  Bij LOFF kun je terecht voor verschillende beautybehandelingen, zoals je wenkbrauwen laten epileren en verven, lashlifting, hennabrows, wimpers verven en harsen van het gezicht. Ook bieden wij ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan.

 • Hoe vaak ga je naar de schoonheidsspecialiste?

  Hoe vaak je naar een schoonheidsspecialiste gaat is geheel afhankelijk van jouw doelen en wensen. Afhankelijk hiervan kun je samen met jouw behandelaar kijken naar een passend schema. De schoonheidsspecialisten van LOFF helpen je hier graag bij en geven je een eerlijk en professioneel advies.

 • Hoe kan ik een strakke huid krijgen?

  Onze signature bindweefselmassages zijn natuurlijke anti-age behandelingen, zonder naalden, hormonen of andere onnatuurlijke ingrepen. Door jouw huid op de juiste manier te behandelen, kun je het verouderingsproces vertragen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze speciaal hiervoor opgeleide beauty-guru’s.

 • Hoe kan ik mijn gezicht jonger laten lijken?

  Onze signature bindweefselmassages zijn natuurlijke anti-age behandelingen, zonder naalden, hormonen of andere onnatuurlijke ingrepen. Door jouw huid op de juiste manier te behandelen, kun je het verouderingsproces vertragen. Elke behandeling wordt gegeven door een van onze speciaal hiervoor opgeleide beauty-guru’s.

 • Hoe slecht is het verven van je wimpers?

  Verven is niet slecht voor je wimpers. Als je je wimpers constant laat verven, kunnen ze wel wat uitdrogen. Je zou hiervoor een wimperserum kunnen gebruiken.

 • Wat doet een Guasha behandeling?

  Een Guasha behandeling werkt als anti-age en zorgt voor extra hydratatie. Ook kan het helpen bij acne, maakt het de huid stralender en zorgt het voor een betere doorbloeding.

 • Wat is de beste gezichtsbehandeling?

  Als je nog nooit een gezichtsbehandeling hebt gehad en wil weten wat het beste bij jou past, kun je de LOFF Discovery gezichtsbehandeling boeken. Hierbij wordt er door een specialist gekeken naar jouw wensen en behoeften en naar hetgeen dat jouw huid nodig heeft. Aan de hand daarvan wordt er een passende behandeling uitgekozen.

 • Wat is de beste huidbehandeling?

  Als je nog nooit een gezichtsbehandeling hebt gehad en wil weten wat het beste bij jou past, kun je de LOFF Discovery gezichtsbehandeling boeken. Hierbij wordt er door een specialist gekeken naar jouw wensen en behoeften en naar hetgeen dat jouw huid nodig heeft. Aan de hand daarvan wordt er een passende behandeling uitgekozen.

 • Welke wenkbrauw behandelingen zijn er?

  Bij LOFF kun je kiezen uit wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren en verven of hennabrows.