ARRANGEMENT

You glow girl

Reserveer meteen

Samen stralen

Klaar om je huid te boosten? Reserveer samen met je vriendin, moeder of zus het YOU GLOW GIRL-arrangement. Jullie krijgen beiden een klassieke gezichtsbehandeling met alles erop en eraan. Inclusief persoonlijk beautyadvies, het verven/modelleren van je wenkbrauwen en het harsen van je bovenlip. 

De behandeling vindt tegelijkertijd plaats, maar wel in een aparte ruimte. Hierdoor krijg je de volledige aandacht en kun je optimaal ontspannen. Na afloop zijn jullie welkom in onze relaxruimte voor een kopje koffie/thee van het huis. Als je wil, kun je ook nog wat lekkers bestellen om jullie ervaring compleet te maken.

Wil je toch liever samen in dezelfde behandelruimte? Boek dit arrangement dan bij onze locatie LOFF Boutique wellness bij Van der Valk.

Geef You glow girl cadeau

Over het arrangement

  • Ontspannen gezichtsbehandeling
  • Voor 2 personen
  • Persoonlijk advies
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid