VRIENDINNENDAG IN DE SAUNA

Verheug je op een spa-tastisch vriendinnenuitje

Quality time in 3, 2, 1...

Binnenkort is het zo ver: jullie langverwachte vriendinnendag. En zeg nu zelf: is er een betere locatie dan een luxe spa? Wij denken van niet. Relaxen in de luxe sauna’s, bijkletsen in het zwembad, samen lunchen in de loungeruimte… Zomaar wat ideeën. En dat is nog niet alles: jullie dag is extra relaxed met een privésessie yoga nidra of yin yoga en een klankschalenreis. Yoga nidra en yin yoga zijn rustige vormen van yoga waarin je helemaal tot rust (en uit je hoofd!) komt.

Direct reserveren? Bel naar 088 – 2670084

Vriendinnenuitje in het kort

Geef een saunabezoek cadeau

Welkom meiden

Jullie hebben de auto gratis geparkeerd en worden ontvangen met koffie of thee. Jullie hebben je leukste bikini of badpak mee, de rest ligt voor jullie klaar.

Superdeluxe sauna

Maak jullie klaar om koninklijk te genieten van alle luxe faciliteiten. Alle soorten sauna's en een gezellige relaxruimte met open haard. Waar moet je beginnen?

Samen zwemmen

Ga lekker liggen aan de rand van ons helderblauwe zwembad, neem een duik in het frisse water of ga onder de stortdouche. Het lijkt wel een vakantiedag!

Zelfgemaakte lunch

Van al dat relaxen krijgen jullie trek. Je hoeft niet na te denken wat je gaat eten, want alles wordt al voor jullie bereid. We houden rekening met dieetwensen.

Privé yogasessie & klankschalenreis

Ontspan met een gezamenlijke klankschaal- en yogasessie. Kies voor yoga nidra voor diepe, meditatieve ontspanning. Ga voor yin yoga om fysieke spanning los te laten.

Weer helemaal zen

Om uiterlijk 19.00 zit jullie vriendinnenuitje erop. Helemaal zen en rozig nemen jullie afscheid van elkaar, of misschien gaan jullie nog ergens uit eten. Wat een topdag!

All-in vriendinnenuitje

Bij het vriendinnenuitje betaal je een vaste prijs per persoon. Voor dat bedrag hoef je nergens meer aan te denken: wij zorgen voor de handdoeken, slippers en badjassen. Ook krijgen jullie onbeperkt koffie, thee en water. Dus met die hydratatie komt het wel goed! Tussendoor genieten jullie zoals gezegd nog van een yoga nidra sessie 🧘‍♀️ en een gezonde, zelfgemaakte lunch 🥗. Aan het einde van de middag gaan jullie gegarandeerd helemaal zen en met een big smile naar huis. Deze vriendinnendag is weer een mooie herinnering!

Over het vriendinnen arrangementen

 • Ontvangst met koffie of thee om 10.00 uur
 • Badkleding is verplicht
 • Super de luxe faciliteiten
 • We zijn makkelijk te vinden (5 minuten rijden na afslag op de A28)
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
 • Geen verrassingen achteraf; alles is inclusief
 • Wij houden rekening met dieetwensen
 • 60 minuten yoga nidra sessie of 90 minuten yoga nidra + klankschalenreis
 • Handdoeken, badjassen en slippers liggen klaar
 • Verzorgde lunch en onbeperkt water, koffie en thee
 • Vertrek om uiterlijk 19.00 uur

Quality time met elkaar én zelf weer helemaal opladen

Vriendinnenuitje reserveren

Superleuk dat jullie naar LOFF willen komen voor jullie vriendinnenuitje! Om te reserveren, bel je naar het nummer 088 – 2670084. Dan zorgen we dat alle spullen voor jullie klaarstaan en reserveren we de lunch en yoga alvast. De bevestiging ontvang je van ons per e-mail. Deel ‘m met vriendinnen om jullie luxe dagje naar de sauna een feit te maken!

Bekijk alle arrangementen
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid