ARRANGEMENT

Double the fun

Reserveer meteen

Share the LOFF

Ben jij toe aan een verwenmoment met je partner of beste vriend(in)? Kom dan samen naar LOFF voor Double the fun. Dit arrangement is inclusief een gezamenlijke massage, een duo-floatsessie én een cakeparty.

Het arrangement begint in de duo-massagekamer. Ga beiden lekker liggen op een luxe massagetafel en geniet van een massage naar keuze. Daarna stappen jullie samen de floatingcabine binnen. Geniet in stilte van de bijzondere ervaring, want na afloop is er nog genoeg tijd om bij te kletsen. Er staat namelijk een cakeparty voor jullie klaar!

Geef Double the fun cadeau

Over het arrangement

  • 60 minuten duo-massage naar keuze
  • 45 minuten duo-floaten
  • Cakeparty in onze loungehoek
  • Upgrade je wellness uitje met een bezoek aan de sauna’s met zwembad (€17.50 p.p.)

Reserveer Double the fun

Double the fun van 105 minuten kost € 87,50 p.p.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid