Hello one day retreat, bye stress

One day retreat

Reserveer relax dag hier

Een dagje ontspannen voor je lichaam Ă©n geest. Dat is onze one day retreat in het kort. Bekijk wat deze relax dag inhoudt en reserveer đź’«

Wat is een one day retreat?

Een one day retreat is een eendaagse retraite om zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans komen. Er is een speciaal programma en je krijgt begeleiding bij de activiteiten. Je hoeft dus even nergens over na te denken en komt helemaal tot rust. 

MĂ©Ă©r dan een dagje ontspannen

Als je toe bent aan wat ontspanning, dan kun je je natuurlijk een massage boeken of lekker naar de sauna gaan. Maar het kan best zijn dat jouw gedachten gewoon door blijven gaan, ook al heb je je nog zo voorgenomen om te ontspannen. En dat is jammer, want echte ontspanning voel je pas als je lichaam Ă©n geest in balans zijn.

De one day retreat is speciaal bedoeld om die balans te bereiken. Je trekt je even helemaal terug uit je dagelijks leven om je op jezelf te focussen. Alsof je op de pauzeknop drukt. Het programma is zo ontworpen dat je van top tot teen tot rust komt. Zelfs in de bovenkamer. 

Unieke one day retreat in Drenthe

De one day retreat is overgevlogen uit Ibiza, het eiland van de yogi’s en bohemiens. Daar hebben ze de retreats tot een kunst verheven. Maar wie heeft er nu tijd en geld om regelmatig op en neer naar Ibiza te gaan? Bij LOFF zoeken we het geluk dichter bij huis: in Assen (Drenthe).  

Eigenlijk maakt het niet uit waar je de one day retreat volgt, zolang je de juiste begeleiding krijgt. Uiteindelijk gaat het namelijk om de innerlijke reis die je maakt. Een palmboom is natuurlijk leuk voor de foto, maar als je met gesloten ogen zit te mediteren, visualiseer je die er zo bij. En als je na afloop naar ons subtropische wellness gaat, dan voel je de warmte en kun je alsnog in het water duiken. Daarna ben je zo thuis, of je slaapt lekker in Van der Valk.

"Hello one day retreat, bye stress!"

Hoe ziet zo’n relax dag eruit?

Een paar keer per jaar staat er een nieuwe one day retreat op je te wachten. Deze dag heeft een unieke invulling die past bij het seizoen. Hieronder lees je meer over het programma, de groepsgrootte en de kosten.

Het programma

Je meldt je vooraf aan via onze website. Daarna krijg je een mail met praktische informatie, bijvoorbeeld over wat je mee moet nemen. Eenmaal op locatie krijg je nog een uitgebreide uitleg over wat je te wachten staat. De dag is volledig verzorgd, je hoeft dus geen eten en drinken mee te nemen. Het enige wat we van jou verwachten, is dat je er om 09.00 bent en dat je je lekker mee laat voeren door de verwennerij.

De groepsgrootte

Per dag hebben we maximaal acht deelnemers. De meeste mensen komen alleen, omdat je je dan beter op jezelf kunt focussen. Maar je mag, als er plek is, samen met een vriend of vriendin komen. Tijdens de activiteiten wordt de groep meestal opgesplitst in tweeën. Je volgt bijvoorbeeld met z’n vieren de cacao ceremonie op het moment dat de anderen gemasseerd worden. Hierdoor krijg je veel persoonlijke begeleiding bij alle activiteiten.

Kosten

De one day retreat kost €239,00 per persoon per dag. Voor dit bedrag krijg je zes heerlijke verwenmomenten en een gezonde lunch. Na afloop krijg je nog een cadeautje mee naar huis, wat dat is verklappen we nog niet. Wat we wel weten, is dat je vol positiviteit, ontspanning en inspiratie weer naar huis gaat. Dat gevoel is priceless!

Tip: schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je als eerste te weten wanneer er nieuwe datums beschikbaar zijn.

Planning van de retreatdag

Warme ontvangst

Het is 09.00, welkom bij jouw one day retreat! Je wordt letterlijk warm ontvangen met een kopje thee en uitleg over de dag.

 Holistische lichaamsmassage

Deze massage brengt jouw lichaam en geest in balans en
wordt helemaal aangepast op hoe jij je voelt.
De masseuse gebruikt haar intuĂŻtie om de massage op jou af te stemmen.

Holistische gezichtsbehandeling 

Tijdens deze behandeling leggen wij de focus op de verbinding tussen jouw innerlijk- en uiterlijk.

Prikkelende klankschalenreis

Laat je meevoeren door een bijzonder verhaal met bijbehorende klanken die je in je hele lichaam voelt. 

Cacao ceremonie

Je drinkt een heilzame cacaodrink, die erom bekend staat je hart te openen. Een bijzondere, haast meditatieve ervaring. 

Gezonde lunch

Tussen de middag krijg je een voedzame, huisgemaakte lunch. Jouw broodtrommel heeft vandaag een dagje vrij!

Yoga Nidra sessie

Tijdens deze sessie kom je in een dieper bewustzijn, tussen slapen en waken in. Je hoeft hier niet lenig of ervaren voor te zijn.

Sauna voor de liefhebbers

Rond 16:00 zit je ontspan dagje erop. Als je wil, mag je hierna nog gebruikmaken van onze luxe sauna en wellness. 

Opgeladen terug naar huis

Wauw, het voelt alsof je even op vakantie bent geweest! Met een ontspannen lichaam en heldere geest sluit je de dag af.

Wanneer is de volgende one day retreat? 

One day retreats worden steeds populairder in Nederland, dat merken we bij LOFF ook. Daarom adviseren we om je zo snel mogelijk aan te melden voor een dag naar keuze. Zien we jou op een van deze dagen? 

GeĂŻnteresseerd? Reserveer jouw one day retreat hier!

Annuleringsvoorwaarden

  • Bij annuleren tot en met 10 dagen van tevoren: volledige restitutie
  • Bij annuleren van 10-2 dagen van tevoren: 50% restitutie
  • Bij annuleren 2-0 dagen van tevoren: 0% restitutie
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid