Beauty Essentials

Basisbehandelingen voor face & body

Pimp your routine

Het verzorgen van je wimpers, je wenkbrauwen en je nagels. Maar ook het ontharen van je gezicht en lichaam. Als vrouw ontkom je er bijna niet aan! Wil je jouw routine een keer laten uitvoeren door een professional? Kom dan naar LOFF voor een beauty essential behandeling. Het breekt lekker de sleur, je krijgt advies van onze beauty guru’s én je kunt weer even vooruit.

Geef een beauty arrangement cadeau

Henna eyebrow treatment

Ben jij het zat om jouw wenkbrauwen dagelijks te tekenen? Met een henna eyebrow treatment kleuren we jouw wenkbrauwharen en je huid. Inclusief browmapping voor het perfecte wenkbrauwmodel 👌🏻

Wimpers verven

Heb jij van jezelf lichte wimpers? Wij kunnen ze op een natuurlijke manier verven. Combineer het eventueel met een wenkbrauwbehandeling.

Lash lifting

Wil jij het beste uit jouw wimpers halen? Met de lash lifting liften we jouw wimpers voor een open, sprekende blik.

Gezicht waxen met body sugaring

De natuurlijke harsmethode voor jouw gezicht. Dit mierzoete beauty ritueel wordt al 4000 jaren gebruikt, als eerste door de Egyptenaren.

Browlift

Eyebrows speak louder than words! Met de browlift plaatsen we jouw eigen, natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting.

Klassieke wenkbrauwbehandeling

Natuurlijk kunnen we jouw wenkbrauwen ook ‘gewoon’ epileren, verven en in model brengen. Op een manier die bij jouw gezicht past!

Manicure

Voor strak gelakte nagels boek je onze BIAB treatment. De nieuwste trend op het gebied van manicures. Deze behandeling kan je helpen om mooie en natuurlijke nagels te laten groeien. Dus good-bye zwakke nagels en hallo gezonde nagels! BIAB is een flexibele en verstevigende gel. Het is dikker dan gellak en hierdoor blijft het ook langer zitten (3-4 week), daarnaast is het niet schadelijk voor de nagels. Wie wil dat nou niet? De BIAB bieden we aan in verschillende naturel kleurtjes, dit geeft een natuurlijke finish. Heb je liever meer kleur/dekking? Dan kunnen we een extra laagje gelcolor toevoegen om de gewenste kleur te creëeren.

Reserveer jouw beauty essential

Heb jij de basis op orde en ben je op zoek naar een verdiepende behandeling? Kijk dan eens bij onze gezichtsbehandelingen. Dat belooft ontspannend én leerzaam te worden