Beauty Essentials

Basisbehandelingen voor het gezicht

Een Beauty essential behandeling kan bij
Auteur
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen

Pimp your routine

Het verzorgen van je wimpers en je wenkbrauwen, maar ook het ontharen van je gezicht. Je ontkomt er bijna niet aan! Wil je jouw routine een keer laten uitvoeren door een professional? Kom dan naar LOFF voor een beauty essential behandeling. Het breekt lekker de sleur, je krijgt advies van onze beauty guru’s én je kunt weer even vooruit.

Geef een beauty arrangement cadeau

Henna eyebrow treatment

Ben jij het zat om jouw wenkbrauwen dagelijks te tekenen? Met een henna eyebrow treatment kleuren we jouw wenkbrauwharen en je huid. Inclusief browmapping voor het perfecte wenkbrauwmodel 👌🏻

Wimpers verven

Heb jij van jezelf lichte wimpers? Wij kunnen ze op een natuurlijke manier verven. Combineer het eventueel met een wenkbrauwbehandeling.

Lash lifting

Wil jij het beste uit jouw wimpers halen? Met de lash lifting liften we jouw wimpers voor een open, sprekende blik.

Gezicht waxen met sugaring

De natuurlijke harsmethode voor jouw gezicht. Dit mierzoete beauty ritueel wordt al 4000 jaren gebruikt, als eerste door de Egyptenaren.

Browlift

Eyebrows speak louder than words! Met de browlift plaatsen we jouw eigen, natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting.

Klassieke wenkbrauwbehandeling

Natuurlijk kunnen we jouw wenkbrauwen ook ‘gewoon’ epileren, verven en in model brengen. Op een manier die bij jouw gezicht past!

Reserveer jouw beauty essential

Heb jij de basis op orde en ben je op zoek naar een verdiepende behandeling? Kijk dan eens bij onze gezichtsbehandelingen. Dat belooft ontspannend én leerzaam te worden

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid