ONTSPANNINGSMASSAGE

De klassieke ontspanningsmassage: Next level genieten

Een klassieke ontspanningsmassage kan bij
Auteur
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen

Een echte relax massage

Een ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Even niets hoeven – alleen maar liggen en genieten. Tijdens deze massage lig je op je buik en worden je rug en benen op een rustige manier gemasseerd. Mag de druk van jou wel iets harder, of juist zachter? Geef het gerust aan, dan houdt de masseuse daar rekening mee. 

Een klassieke ontspanningsmassage is altijd een goed idee

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij je volledig tot rust komt. De masseuse masseert je hele lichaam met rustige strijkbewegingen. Als er ergens spanning zit, zal ze daar kneden om de spieren los te maken. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de huid, het bindweefsel en het spierweefsel.

Massage Assen

Geef een massage cadeau

10 voordelen van een ontspanningsmassage

De naam zegt het al: een ontspanningsmassage is bedoeld om even helemaal te ontspannen. Maar wist je ook dat het een positief effect kan hebben op jouw lichaam en geest? Bekijk de voordelen van een ontspannen massage.

  • Zorgt voor soepelere spieren
  • Verbetert je bloedcirculatie
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Geeft je nieuwe energie
  • Verhoogt je natuurlijke weerstand
  • Stimuleert je spijsvertering
  • Helpt om je hoofd leeg te maken
  • Verbetert je concentratie
  • Geeft verlichting van klachten
  •  Maakt je van top tot teen relaxed

Prijs van ontspanningsmassage

Bij LOFF kost een ontspanningsmassage van 30 minuten €37,50, van 60 minuten €60.

Wil je jezelf vaker laten masseren? Overweeg dan om een strippenkaart te kopen. Dan krijg je 6 massages voor de prijs van 5. Oftewel, een massage gratis!

Reserveer jouw ontspanningsmassage

Ben je zwanger, heb je een operatie achter de rug of heb je blessures? Laat het ons weten, dan kiezen we samen een geschikte relax massage uit.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid