Zwangerschapsmassage

Hoe meer jij ontspant, hoe fijner je kindje zich voelt

Zwanger? Gun jezelf een massage

Zwanger zijn is bijzonder, maar soms ook bijzonder zwaar. Terwijl het kindje verder groeit, kan de zwangerschap zijn tol gaan eisen van jouw lichaam. Je kan lichamelijke klachten, slaapproblemen, hormoonschommelingen of spanning ervaren. Dat hoort er (helaas) een beetje bij. Gelukkig zijn er een hoop manieren om te ontspannen, waaronder een speciale zwangerschapsmassage.

Geef een massage cadeau

Zwangerschapsmassage verlicht klachten

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby én om je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Onze speciale massage verlicht die klachten.

Daarnaast verbetert de massage de doorbloeding en de werking van het lymfevatenstelsel. Dat zegt je misschien niet zoveel, maar jouw kindje heeft daar profijt van. Doordat de placenta beter doorbloed raakt, krijgt de baby meer zuurstof en voedingsstoffen. Ook kunnen de afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

Last but not least: een massage is super ontspannend. Of je nu zwanger bent of niet. Dus zelfs als je helemaal geen zwangerschapsklachten hebt, kunnen we ons goed voorstellen dat je een massage boekt. Even een momentje voor jezelf.

“Bij het begin van de massage was mijn baby erg beweeglijk, tijdens het masseren werden we beiden rustig”

Niet elke massage is geschikt tijdens zwangerschap

Tijdens je zwangerschap zijn sommige massages minder geschikt. Je moet rekening houden met de baby en met jouw eigen comfort. Sommige bewegingen of lichaamshoudingen lukken nu eenmaal niet.

Daarom hebben we, speciaal voor zwangere vrouwen, twee soorten massages ontwikkeld: de klassieke zwangerschapsmassage en de Ultimate Rose Pregnancy Massage. Dat is een vorm van aromatherapie.

Kom langs vanuit de volgende regio’s:

Psst… wil jij je massage uitbreiden met extra ontspanning? Combineer de massage dan met een uurtje floaten. Dat is de kers op de taart.

| Bekijk floaten voor zwangeren

Reserveer jouw zwangerschapsmassage