Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Groningen

Reserveren

Zoek je een plek voor een ontspannende zwangerschapsmassage? Groningen ligt op minder dan een half uurtje rijden van dé plek voor zwangerschapsmassages: LOFF Wellness! Vanwege onze ligging aan de A28 (afrit 34) zijn we goed bereikbaar.

De periode van zwangerschap is een mooie tijd. Er verandert veel in het lichaam: zowel hormonaal als fysiek. Met een speciale massage voor zwangeren creëren we bewustwording en aandacht voor deze veranderingen. Daarnaast kun je lekker tot rust komen.

Gun jezelf een zwangerschapsmassage en kom langs vanuit Groningen!

Route vanuit Groningen

Een zwangerschapsmassage vlakbij Groningen

Wanneer je zwanger bent, kan dit zijn tol gaan eisen van jouw lichaam. Je hebt slaapproblemen, hormoonschommelingen, spanningen en lichamelijke klachten. Je spieren en gewrichten worden losser, waardoor je last kunt krijgen van je rug, nek en bekken. Een speciale zwangerschapsmassage kan helpen bij:

  • Een verbetering van de bloedcirculatie. Hierdoor verlaten afvalstoffen het lichaam sneller.
  • Verbetering van het lymfevatenstelsel, waardoor de baby meer zuurstof en voedingsstoffen krijgt.
  • Nek-, schouder- en lage rugklachten.
  • Pijnlijke voeten en benen.

Ook al heb je geen zwangerschapsklachten, een massage is gewoon heerlijk ontspannend! Even een momentje voor jezelf kan natuurlijk nooit kwaad.

Zwangerschapsmassage reserveren

Kom voor een zwangerschapsmassage langs bij LOFF Wellness!

Niet elke soort massage is geschikt wanneer je zwanger bent. Het is belangrijk om rekening te houden met het comfort van zowel jouw kindje als van jezelf en sommige lichaamshoudingen kunnen dan eenmaal niet.

Bij LOFF Wellness kun je terecht voor twee soorten zwangerschapsmassages: een klassieke massage voor zwangeren en de Ultimate Rose Pregnancy Massage. Het tweede is een soort aromatherapie massage. Ben je benieuwd hoe deze zwangerschapsmassages in jouw voordeel kunnen werken? Kom dan eens langs vanuit Groningen.

Je laat je bij LOFF al masseren vanaf 35,-. Onze speciale aromatherapie massage voor zwangeren kost 59,- voor een uur.

Verwen jezelf

Zwanger zijn is niet niks. Je lichaam moet zich elke dag weer aanpassen op de groeiende baby in jouw buik. Laat jezelf daarom eens lekker in de watten leggen. Dat heb je verdiend!

Geniet van het kneden van de spieren op een soepele manier en merk dat je baby in dit proces ook tot rust komt. De massage wordt uitgevoerd in een zijligging, waarbij je buik ondersteund wordt met kussens.

Wil je de massage uitbreiden met meer ontspanning? Combineer het dan met een uurtje floaten! Dit is uitermate geschikt wanneer je zwanger bent. Wil je iemand in de watten leggen? Kies dan voor een cadeaubon massage & floaten! De ontvanger mag dan eerst een uurtje floaten, gevolgd door een massage naar keuze.

De beste zwangerschapsmassages vind je niet in Groningen, maar bij LOFF!

Reserveren

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Een zwangerschapsmassage is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor: