Signature bindweefselmassages

Bindweefselmassage Groningen

Reserveren

Zoek je een natuurlijke facelift in de vorm van een bindweefselmassage? Groningen ligt op minder dan een half uurtje afstand van dé specialist in diepe bindweefselmassages in het gezicht: LOFF Wellness.

Wanneer je je 25e levensjaar gepasseerd bent, begint je huid (on)zichtbaar te verouderen. Vanaf dit moment neemt de aanmaak van collageen langzamerhand af. Hierdoor zullen de fijne lijntjes, rimpeltjes en (in het ergste geval) diepe groeven in het gezicht verschijnen.

Gelukkig kun je zelf invloed uitoefenen op het huidverouderingsproces. Bijvoorbeeld door niet te roken, fillers of botox, of op een natuurlijke manier: door vanuit Groningen naar LOFF te komen voor onze signature bindweefselmassage!

Route vanuit Groningen

Preventie en anti age behandeling vlakbij Groningen

Onze signature bindweefselmassages voor het gezicht zijn natuurlijke anti-verouderingsbehandelingen, waarbij geen naalden of andere onnatuurlijke ingrepen te pas komen. Een behandeling door onze speciaal hiervoor opgeleide beauty specialisten heeft de volgende voordelen:

  • De huidconditie verbetert;
  • De doorbloeding van de huid verbetert;
  • Werkstoffen worden beter opgenomen;
  • Huidteint en -structuur verbeteren;
  • Rimpels en littekens verminderen;
  • Versteviging van en nieuwe aanmaak van het bindweefsel.

Meer weten over onze bindweefselmassages? Hier lees je meer.

Sinaasappelhuid? Kies voor een anti cellulite massage met bindweefselmassage!

Een bindweefselmassage boeken bij LOFF Wellness

Wanneer je vanuit Groningen langskomt voor een massage van het bindweefsel, kun je kiezen uit de volgende behandelingen:

  • Korte bindweefselmassage
  • Lange bindweefselmassage
  • Detox glow treatment
  • Kuur natural facelift (6 keer)
Reserveren

Korte bindweefselmassage

Deze bindweefselmassage is kort, maar krachtig! Eerst ondergaan jouw gezicht, hals en decolleté een intense reiniging en scrub. Vervolgens krijg je een professionele, manuele massage en cupping therapie. We raden de korte bindweefselmassage vooral aan om preventief te beschermen tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

De lange bindweefselmassage is in principe hetzelfde als de korte variant, maar dan wordt deze afgewisseld met cryotherapie. De huid wordt behandeld met cryo globes (deze zijn extreem koud), welke de doorbloeding in het gelaat stimuleren, het anti aging proces versterken, vocht afvoeren en roodheid verminderen. Ook bij de lange bindweefselmassage sluiten we af met de cupping therapie.

Detox glow treatment

Als je op zoek bent naar een gehele detox ervaring, is de detox glow treatment een aanrader. Bij deze behandeling krijg je een uitgebreide bindweefselmassage, worden de wenkbrauwen geëpileerd en krijg je jouw natuurlijke glow weer terug.

Natural facelift (kuur van 6 behandelingen)

Wanneer je kiest voor onze heerlijke kuur, kom je zes keer uit Groningen voor een bindweefselmassage van het gezicht. We noemen dit ook wel een natuurlijke facelift en dat is niet zonder reden! De collageen- en elastine-aanmaak worden hiermee aangemoedigd, waardoor je huid weer jonger, frisser en rustiger oogt. Wie wil dat nou niet?

De beste bindweefselmassages vind je niet in Groningen, maar bij LOFF!

Ben je benieuwd naar de verschillende manieren van natuurlijke huidverjonging? Maak een afspraak en ervaar zelf wat een bindweefselmassage voor jouw gezicht kan doen!

Ook vanuit de volgende delen van Noord-Nederland zijn wij goed bereikbaar voor bindweefselmassages:

Heb je vragen over de verschillende behandelingen? Neem dan vooral contact op, wij beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt ons bereiken op 0592 481 292, of per e-mail op info@loff-wellness.nl.

Want de meest effectieve bindweefselmassage vind je niet in Groningen, maar bij LOFF!

Bindweefselmassage reserveren

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Een bindweefselmassage is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor: