Huidverjongende bindweefselmassage

Bindweefselmassage Almere

Reserveren

Ben jij op zoek naar de beste bindweefselmassage? Almere ligt op anderhalf uur rijden van ons paradijsje LOFF Wellness. Hier kun jij heerlijk genieten van alles wat een wellness zou moeten hebben. Daarnaast is onze signature bindweefselmassage de rit uit Almere zeker waard.

Vanaf je 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen in de huid af. Hierdoor kunnen lijntjes en rimpeltjes waaruit uiteindelijk diepere groeven ontstaan. Mocht je hier iets aan willen doen, dan is een bindweefselmassage de goede stap in het stimuleren van collageenaanmaak in de huid.

Route naar LOFF Wellness

De effecten van een bindweefselmassage dichtbij Almere

Wij zijn gek op de signature bindweefselmassage. Almere komt met liefde naar LOFF Wellness rijden, om deze behandeling te ondergaan. De effecten hiervan zijn namelijk fantastisch! Naast het stimuleren van het collageen zitten er meer positieve effecten aan het masseren van het bindweefsel.

  • De huidconditie gaat vooruit;
  • Werkstoffen worden beter in de huid opgenomen;
  • De doorbloeding van de huid gaat vooruit;
  • De structuur en de teint van de huid gaat vooruit;
  • Vermindering van cellulitis en acné;
  • Rimpels en lijntjes zijn minder zichtbaar;
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt en verstevigd.

Je huid zal je dankbaar zijn voor deze heerlijke massage.

Wat houdt een bindweefsel massage in?

Je weet nu welke effecten een bindweefsel massage heeft, maar wat houdt zo’n massage eigenlijk in? Het is zeker de moeite waard om vanuit Almere naar onze signature bindweefselmassage te komen. Hiermee vertraag je het verouderingsproces van de huid. Hierbij zie je vooral het effect in het gezicht, de hals en het decolleté.

Hoe werkt een bindweefsel massage?

Wij bieden jou dus een manier om er jonger uit te blijven zien, zonder dat je hier botox of fillers voor nodig hebt. Het werkt als volgt. Een bindweefselmassage is een intense behandeling. Bindweefsel zit onder je huid en geeft je lichaam de vorm, de stevigheid en de souplesse. Door deze extra te stimuleren door een massage kun je ervoor zorgen dat je huid deze eigenschappen behoudt.

De verschillende soorten bindweefselmassage

Bij LOFF Wellness heb je verschillende soorten bindweefselmassages. Hieronder leggen wij de verschillende typen voor je uit.

Korte bindweefselmassage

Hierbij krijg jij eerst een heerlijke scrub en reiniging van het gezicht, de hals en het decolleté. Dan begint de bindweefselmassage, inclusief cupping therapie. Deze behandeling is voornamelijk geschikt wanneer jij preventief huidveroudering tegen wilt gaan.

Lange bindweefselmassage

We beginnen op dezelfde manier als bij de korte behandeling, maar hier zitten nog wat extra’s bij. Je krijgt namelijk nog een cryotherapie erbij. Deze cryoglobes zijn ijskoud, waardoor de doorbloeding verbetert, de anti-age tegengegaan wordt en de roodheid vermindert.

Detox glow

Krijg een stralende huid door een Detox glow behandeling. Hierbij krijg jij een heerlijke bindweefselmassage, gecombineerd met een wenkbrauwbehandeling. Als dat je glow niet terugbrengt, wat dan wel!

De natural facelift (in 6 behandelingen)

Één bindweefselmassage behandeling geeft al een goed effect, maar laat staan dat je een natural facelift kunt realiseren met deze massage! In 6 behandelingen stimuleren wij het aanmaken van collageen en elastine in de huid. Hierna zul jij een natural facelift effect ervaren!

Kom naar LOFF Wellness voor een bindweefselmassage vanuit Almere

Voor de beste bindweefselmassage in de buurt van Almere kom je naar LOFF Wellness. Hier vind je onze beautyspecialisten die jouw huid kunnen masseren. De voordelen van deze behandeling zijn enorm. Wacht daarom niet langer en boekk jouw behandeling.

Ook vanuit andere delen in het land zijn wij goed bereikbaar, denk aan:

Wees lief voor jezelf en voor je huid met de beautyspecialisten van LOFF Wellness. Maak nu de reservering voor jouw bindweefselmassage. Almere heeft veel, maar geen LOFF Wellness.

Reserveer jouw bindweefselmassage
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid