Huidverjongende bindweefselmassage

Bindweefselmassage Assen

Reserveren

Bij LOFF Wellness vind je een heerlijke bindweefselmassage. Assen is de locatie van dit wellness centrum en hier kun jij de huidverjongende massage ondergaan. Aan de rand van de ring vind je onze wellness, gemakkelijk te bereiken en met de beste beauty experts.

Een bindweefselmassage in Assen kan gedaan worden in het gezicht, wat vaak wordt gedaan. Daarnaast bestaan er ook anti cellulitis bindweefselmassages voor het hele lichaam. Voornamelijk de benen zijn gevoelig voor cellulitis en dit kan met een massage in sommige gevallen verholpen worden. Kom langs en geniet van een bindweefselmassage in Assen.

Reserveren

Kom langs voor een bindweefselmassage in Assen

Kom langs voor een bindweefselmassage in Assen. LOFF Wellness heeft specialisten die jou deze signature massage kunnen geven. Vanaf je 25e levensjaar wordt de huid minder elastisch. Dit zou je kunnen tegengaan met Botox en Fillers, maar je kunt ook kiezen voor de natuurlijke oplossing. Bindweefselmassages zijn een uitkomst tegen fijne lijntjes en rimpeltjes.

Wanneer je ouder wordt krijg je rimpeltjes en fijne lijntjes. Dit hoort bij het leven, maar je kunt wel invloed hebben op de ontwikkeling hiervan. Naast een gezonde levensstijl en goede voeding kun je ook diverse massages nemen die de huid stimuleren tot het vertragen van het huidverouderingsproces.

Wat is een bindweefselmassage?

We hebben het wel over een bindweefselmassage, maar wat houdt dit in? De elastine en collageen in de huid wordt minder en met een massage kun je dit weer stimuleren. De voordelen van deze massage zijn:

  • De huidconditie verbetert;
  • De structuur en teint van de huid verbetert;
  • Een betere doorbloeding van de huid;
  • Acné wordt minder;
  • Rimpels en littekens worden minder;
  • Het huidige bindweefsel wordt verstevigd;
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt;
  • De werkstoffen worden beter opgenomen in de huid.

De bindweefselmassage in Assen is een natuurlijke anti-aging. Hierbij gebruik je geen naalden of hormonen om de rimpeltjes en lijntjes weg te werken. LOFF Wellness heeft de signature bindweefselmassages waar je huid weer van gaat stralen.

De signature bindweefselmassages van LOFF Wellness

De signature bindweefselmassages van LOFF Wellness bestaan uit vier soorten. Hier kun jij een keuze uit maken, waardoor jij het resultaat krijgt die je wilt. De vier verschillende massages voor het gezicht bestaan uit:

Korte bindweefselmassage

Een behandeling aan het gezicht, het decolleté en de hals. Voordat de behandeling begint krijgt je huid een heerlijke reiniging en scrub. Daarna begint de professionele, manuele bindweefselmassage met cupping therapie. Dit is de perfecte behandeling tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

Net als bij de korte bindweefselmassage krijgt je gezicht, hals en decolleté de reiniging, scrub en cupping therapie. Bij deze variant wordt alles afgewisseld met de cryotherapie. Hierbij wordt je huid gemasseerd met cryo globes. Deze stimuleren de doorbloeding, laten de roodheid afnemen, versterken het anti-age effect en voert het vocht af. Dit is een mooie aanvulling op de signature bindweefselmassage.

Een kuur van 6 bindweefselmassages

Wil jij helemaal profiteren van de bindweefselmassage? Neem dan een kuur van 6 massages af bij LOFF Wellness. Hierbij geniet je 6 keer van de bindweefselmassage in Assen en krijg jij optimaal resultaat. We bouwen de intensiteit op tijdens de kuur en op een gegeven moment maakt de huid meer elastine en collageen aan. De echte natuurlijke facelift!

De detox glow treatment

Laat je huid stralen met de detox glow treatment. Deze werkt ontgiftend, kalmerend, hydraterend, de fijne lijntjes worden verminderd en de oneffenheden worden verminderd. Je wenkbrauwen worden ook nog geëpileerd en je huid krijgt een prachtige glow. Zeker de moeite waard om deze behandeling te proberen!

Reserveer jouw bindweefselmassage in Assen

Reserveer nu jouw bindweefselmassage in Assen bij LOFF Wellness! In een paar minuten rijden ben je bij de locatie van onze wellness. Onze beauty experts staan voor je klaar om je de behandeling van je leven te geven. Heb je nog vragen? Dan beantwoorden wij deze met alle liefde voor je! Bel ons op: 0592 481 292 of mail ons via: info@loff-wellness.nl.

Bezoek LOFF vanuit een andere regio

Kom je vanuit andere regio’s? Geen probleem! Wij zijn ook goed te bereiken vanuit de volgende regio’s:

Voor de meest effectieve bindweefselmassage in Assen kom je naar LOFF Wellness!

Reserveren
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid