ARRANGEMENT

Body & soul release solo retreat

Reserveer hier

Body & soul release solo retreat 🙏🏻

Een dagje ontspannen voor je lichaam én geest 🙏🏻 Dat is deze solo retreat in het kort.

Als je toe bent aan wat ontspanning, dan kun je je natuurlijk een massage boeken of lekker naar de sauna gaan. Maar het kan best zijn dat jouw gedachten gewoon door blijven gaan, ook al heb je je nog zo voorgenomen om te ontspannen. En dat is jammer, want echte ontspanning voel je pas als je lichaam én geest in balans zijn.Deze solo retreat is speciaal bedoeld om die balans te bereiken. Je trekt je even helemaal terug uit je dagelijks leven om je op jezelf te focussen. Alsof je op de pauzeknop drukt. Je komt helemaal tot rust, zowel lichamelijk als in je bovenkamer.

Op deze dag ga je genieten van een Yoda Nidra privé sessie, een 90 minuten durende holistische lichaamsmassage en een Guasha Revitalizer treatment voor het gelaat (50 minuten). Tussendoor verwennen wij jou met kopjes thee en lekkere hapjes. Na afloop van de behandelingen – of tussendoor – kun je gebruik maken van de sauna faciliteiten en het zwembad. En omdat je alleen komt, hebben wij alle aandacht en tijd voor jou 💛

 

Over de retreat

  • 60 minuten Yoga Nidra privé sessie
  • 90 minuten holistische lichaamsmassage (incl. 15 min. intake)
  • 45 minuten Guasha Revitalizer
  • gebruik maken van zwembad en saunafaciliteiten
  • tussendoor kopjes thee en lekkers
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid