HOT STONE

Ontdek de wondere wereld van hete stenen op je huid

Over de massagetechniek

De hotstone massage wordt al duizenden jaren toegepast en is niet meer weg te denken uit de wellness-wereld. Met behulp van stenen en olie worden rustige, cirkelvormige streken over je lichaam gemaakt. Door de combinatie van warmte en beweging, kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage effectief maakt. Bovendien geeft de warmte een extra ontspannen dimensie.

Geef een massage cadeau

Over de hot stones

Bij een hot stone massage worden er speciale stenen gebruikt. Het zijn platte, ovalen en gladde stenen die ongeveer 45 graden warm zijn. Sommige mensen zijn huiverig voor de hitte, maar dat is niet nodig. De masseuse zorgt voor een aangename temperatuur en zal de massage rustig opbouwen. 

Je zal merken dat de warmte ontzettend fijn voelt. Je lichaam ontspant zich en eventuele zorgen verdwijnen naar de achtergrond. En er is meer! Bekijk hieronder de magische effecten van een hot stone behandeling.

 

Pijnvermindering

Verlicht spier- en rugpijn en stimuleert de bloedcirculatie.

Goede nachtrust

Ontspant je lichaam en geest zodat je makkelijk in slaap valt.

Immuniteitsboost

Helpt om de bloeddruk te reguleren en water vast te houden.

Flexibele gewrichten

Zorgt dat spieren en gewrichten flexibeler worden.

Betere stofwisseling

Stimuleert de orgaanfuncties en helpt het lichaam om te herstellen.

Intense ontspanning!

Geeft een onbeschrijfelijk gevoel van comfort en warmte.

Even geen hot stone massage als je…

Ziek bent. Denk hierbij aan griep of koorts, maar ook aan chronische ziektes. Heb je gezondheidsklachten vanwege een ontsteking, vaatziekte, infectie, reuma, of diabetes? Dan raden we de hot stone massage af. Datzelfde geldt voor zwangere vrouwen of mensen met wonden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieve massages.

Bekijk andere massages 

Twijfel je over de hot stone massage? Bel of mail ons gerust voor advies. Samen bespreken we wat je klachten zijn, wat jouw behoefte is en welke massage daar het beste bij past. 

Prijs hot stone massage

Bij LOFF kost een hot stone massage €50 voor 60 minuten. Dat is vergelijkbaar met tarieven van andere wellness-centra. 

Ben je van plan om meerdere massages te boeken? Dan is de strippenkaart misschien wat voor jou. Je krijgt 6 massages voor de prijs van 5. Dus… minder kosten, extra ontspanning!

Reserveer jouw hot stone massage