Onze locatie

LOFF Boutique Wellness een magisch vervolg

Direct reserveren

Over deze locatie

Even helemaal zen worden. Daarvoor ga je naar LOFF boutique wellness bij Van der Valk in Assen, onze tweede locatie. Hier kom je voor het luxe zwembad, de sauna’s met sneeuwdouche, de floatcabine en de duo-behandelingen. Dat wordt samen ontspannen!

Boek jouw high tea bij Hotel v.d. Valk

LOFF boutique wellness heeft een floatcabine, 4 behandelkamers en een nagelstudio. Upgrade je behandeling met een bezoekje aan het zwembad en saunaparadijs. Kom maar door met die Ibiza-vibes 🏝.

Zo kan je ons bereiken

Adresgegevens
Balkenweg 1a
9405 CC Assen

Dit maakt ons uniek

LOFF staat bekend om floaten, beauty en massages. LOFF staat bekend om floaten, beauty en massages. Wil je meerdere behandelingen combineren? Kies dan voor een van onze arrangementen.

Bekijk al onze arrangementen
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid