ARRANGEMENT

Moeder & dochter beauty uitje

Reserveer meteen

Moeder-dochter tijd

Ben jij toe aan wat quality time met je (tiener)dochter? Of wil jij je moeder verrassen met een luxe uitje? Dan is dit arrangement perfect. Leuk voor Moederdag, een verjaardag of gewoon omdat jullie wat leuks willen doen met elkaar.

Het arrangement begint met een uitgebreide gezichtsbehandeling. Deze wordt afgestemd op jullie huid en wensen. Daarna nemen jullie gezellig plaats op de bank met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Jullie sluiten af met een bezoek aan de sauna’s met zwembad, hier blijven jullie zolang als je wil.

Geef dit uitje cadeau

Over het arrangement

  • 60 minuten gezichtsbehandeling
  • Koffie of thee met wat lekkers
  • Naar het sauna- en zwemparadijs
  • Upgrade je wellness uitje met een lunch, diner of high tea bij restaurant van der Valk

Reserveer Moeder & dochter beauty uitje

Moeder & dochter beauty uitje 60 minuten kost €85 p.p.

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid