ALLES OVER LOFF

Jouw plek voor wellness & beauty

Bekijk onze shop

Ultieme beauty- en wellnesservaring

Kwaliteit, aandacht en esthetiek

Natuurlijke producten en behandelingen

LOFF is een begrip in de beauty- en wellnessbranche, en niet alleen in Assen en Drenthe. Vanuit het hele land komen mensen het ‘LOFF-gevoel’ ervaren. En of je nu voor een gezichtsbehandeling of de privésauna komt: iedereen wordt warm en persoonlijk behandeld. Letterlijk en figuurlijk.

Why we LOFF

Elke dag doen we er alles aan om onze gasten in de watten te leggen. Onze behandelingen zijn met een persoonlijke touch en de allerbeste producten. Zodat jij even kunt ontsnappen aan het dagelijks leven en tot rust komt. Zowel fysiek en mentaal.

Geef iemand LOFF

How we LOFF

Wellness & beautybeleving

Bij ons kun je terecht voor een eenmalige behandeling, een strippenkaart of een (privé)arrangement. Alleen, met z’n tweeën of met een groepje. De keuze is helemaal aan jou! Uiteraard mag je ons altijd om advies vragen.

Bij jou thuis

Of ervaar het LOFF-gevoel in huis met onze producten. We hebben onze eigen gezichtsverzorgingslijn ontwikkeld, vrij van alles wat schadelijk is voor je lichaam en voor onze planeet. Ook werken we samen met merken die onze filosofie delen.

Ontmoet ons team

What we LOFF

We houden van ons werk, onze klanten en van schoonheid en kwaliteit. Het hele team is op de hoogte van de laatste beauty- en wellnesstrends. Daarnaast bedenken we regelmatig nieuwe ideeën en producten om jou nog meer LOFF te kunnen geven.