ARRANGEMENT

Smash the look

Reserveer meteen

Duo lash lift & henna treatment

Zoek jij een beauty uitje voor 2 personen? Reserveer het SMASH THE LOOK-arrangement! Tijdens deze behandeling laten we jouw gezicht weer stralen, letterlijk en figuurlijk. Hoe doen we dat? 

Doormiddel van deze twee beauty essentials: de lash lift behandeling en henna eyebrow treatment. 

Wil jij het beste uit jouw wimpers wimpers en wenkbrauwen halen? Met de lash lifting liften we jouw wimpers voor een open, sprekende blik. Ben jij het zat om jouw wenkbrauwen dagelijks te tekenen? Met een henna eyebrow treatment kleuren we jouw wenkbrauwharen en je huid. Inclusief browmapping voor het perfecte wenkbrauwmodel

Tegelijkertijd krijgt jouw vriendin ook deze beautybehandeling. Bij de locatie Van der Valk kan dit in een duo-ruimte. Jullie sluiten de behandeling af met een kopje koffie of thee. Tijd om elkaars look te bewonderen en een selfie te maken!

Geef Smash the look cadeau

Over het arrangement

  • Lash lift behandeling
  • Wenkbrauwen piekfijn in model
  • Voor 2 personen
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid