LOFF Academy

In 2024 opent LOFF Academy haar deuren

Inschrijven nieuwsbrief

Een mix van praktijk en theorie om een wellness expert te worden.

Loff Academy is voor iedereen, van particulier tot hobbiyst

Ontvang certificaten voor de trainingen die je afrond

In 2024 opent de Loff Academy haar deuren voor zakelijke en particuliere wellness cursussen. Praktische lessen om jezelf te ontwikkelen als
wellness professional.

De Academy is voor iedereen

Particulieren
Altijd willen weten of wellness iets voor jouw is? Ontdek jouw talent!

Particulieren

Bij de LOFF Academy is het mogelijk om zonder ervaring of een diploma in de beauty en wellness branche cursussen te volgen.

Bedrijven
Bijscholing op gebied van beauty en nieuwe massage technieken voor wellness experts.

Bedrijven

In de snelle en veeleisende wereld van de beauty en wellness branche is het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en technieken te leren. Bij LOFF kun je diverse trainingen gaan volgen en het geleerde kun je direct in de praktijk brengen.

Scholieren
Alles wat je niet op school leert.

Scholieren

In de klassieke beautyopleiding in het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) is het vaak moeilijk om de nieuwste trends en ontwikkelingen bij te houden in de innovatieve beauty- en wellnessbranche. Dikwijls missen pas afgestudeerde scholieren een aantal belangrijke skills om direct aan de slag te kunnen. Bij LOFF kun je trainingen volgen om ervoor te zorgen dat je na het afronden van je studie direct aan de slag kunt in de beauty- en wellnessbranche.

Ontdek jouw
potentie als wellness
professional

Werk je in de wellness sector en wil je graag een nieuwe behandeling leren? Onze ervaren professionals helpen je graag verder in jouw ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf in één van onze specialismes

Inschrijven nieuwsbrief

Beauty

Holisme viert hoogtij! En de vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe. Ook in de beautybranche zie je een holistische benadering steeds meer terug. Specialisten hebben niet alleen aandacht voor de huid maar ook voor de mind. Een Guasha treatment is hier een goed voorbeeld van. In onze Guasha training leer je alles over de theorie achter deze behandeling én ga je hem ook leren, zodat jij deze treatment zelf kunt geven.

Massages

Lomi lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.De Lomi lomi massage is niet te vergelijken met andere massages. Dat heeft deels te maken met de techniek: er is een traditionele manier van strijken, voornamelijk met de onderarmen, zodat elke opgeslagen herinnering en emotie in je lichaam loskomt. Heb jij ervaring met het geven van klassieke lichaamsmassages en wil jij een nieuw soort massage leren? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

Browmappen

In onze cursus brow mapping & styling leer je om goed naar de vorm van het gelaat te kijken, om het hoogste punt van de wenkbrauwen te bepalen en om heel secuur het perfecte begin- en eindpunt van de wenkbrauwen te ontdekken. Je leert om met praktische tools deze meettechnieken uit te voeren, onder andere met speciale brow-draad/inkt.

Word jij een wellness-specialist?

De beste versie van jezelf zijn is niet makkelijk. Met onze cursussen leer je alle ins- en outs over beauty en wellness behandelingen. Wil jij je kennis verbreden? Meld je dan nu aan!

 

 

Ontmoet jouw coaches

Wendy Instructeur Massages

Specialities:

 • Lomi Lomi
 • Hot stone massage
 • Aromatherapie
 • Anti cellulite
 • Klassieke massage
 • Zwangerschapsmassages
Sira Instructeur Beauty

Specialities:

 • Browlift
 • Lashlift
 • Henna brows
 • Browmappen
 • bindweefselmassages
 • Guasha therapie

Klaar voor
de academy?

Wil je weten wanneer de Loff
Academy open gaat?

"*" geeft vereiste velden aan

Bezoek ons bij Van Der Valk Assen
om te genieten van onze diensten
LOFF Boutique Wellness Van der Valk Assen
Balkenweg 1a
9405 CC Assen