LOMI LOMI

Aloha! deze hawaïaanse massage brengt je in balans

Lomi lomi massage

Vind je het lastig om stress los te laten, of voel je je regelmatig moe en futloos? De Lomi lomi massage geeft jou de oppepper die je nodig hebt. Deze Hawaïaanse massagetechniek wordt wereldwijd gebruikt om lichaam en geest in balans te brengen. Tijdens de massage voel je de rust letterlijk en figuurlijk over je heen komen. Als je van de massagetafel af komt, voel je je zo licht als een veertje.

De ontspanningsmassage Lomi Lomi verovert langzaam de wereld

Geef een massage cadeau

Wat is lomi lomi massage?

Lomi lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen gemasseerd.

Lomi lomi is een unieke massage

De Lomi lomi massage is niet te vergelijken met andere massages. Dat heeft deels te maken met de techniek: er is een traditionele manier van strijken, zodat elke opgeslagen herinnering en emotie in je lichaam loskomt. Dat kan allemaal onderdeel zijn van jouw Lomi Lomi-ervaring.

“Ik voelde zoveel rust en koestering bij de aanrakingen. Het leek haast wel een spirituele ervaring”

Voor veel mensen betekent Lomi lomi veel meer dan ontspanning. De massage kan helpen als je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Ook heeft de behandeling een positief effect op jouw lichaam, in de breedste zin van het woord.

| Reserveer jouw lomi lomi massage

door Judith

Was eerste keer bij LOFF, maar zeker niet de laatste. Prettige ontvangst, professioneel, alles keurig in orde.

door Janita

Fantastisch, na de Lomi Lomi massage voelde ik me écht beter. Bedankt!