Alles over massages in Assen

Verwen je lichaam met een massage in Assen

Reserveer massage

Geluk is niet te koop, maar massages wel...

Van ontspanningsmassage tot aromatherapie

Eindelijk een momentje voor jezelf

Uitleg over de soorten massages

De populairste soorten massages die we aanbieden bij LOFF in Assen zijn de ontspanningsmassage, de hot stone massage en de lomi lomi massage. Hieronder lees je wat de voordelen zijn.

Ontspanningsmassage

Wil jij stress en spanning in je lichaam verminderen en de bloedtoevoer van je lichaam verbeteren? Dan raden we aan om voor onze ontspanningsmassage te kiezen. Dit komt het dichtst bij de klassieke massage zoals we die kennen, ook wel de Zweedse massage genoemd. In 30 of 60 minuten zorgt de massagetherapeut dat je weer helemaal zen wordt.

Hot stone massage

Een fijn alternatief is de hot stone massage. Deze massage wordt uitgevoerd met warme stenen die op je lichaam worden gelegd. De warmte zorgt ervoor dat je spierspanning vermindert. Hoewel het geen sportmassage is, is de hot stone behandeling een echte aanrader voor alle sporters.

Lomi lomi massage

Tijdens de lomi lomi massage krijg je fysiek en mentaal een oppepper. De massage helpt je om stress los te laten en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Daarnaast kan het helpen bij een laag zelfbeeld of een trauma. Door deze positieve mentale effecten, beschouwen sommigen lomi lomi als een therapeutische massage.

Ontspanningsmassage Assen

De voordelen van regelmatige massage

Wie zich regelmatig laat masseren, zit letterlijk en figuurlijk beter in z’n vel. Een massage is een moment waarbij je lichaam en geest tot rust komen. Maar er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen:

 1. Een massage vermindert stress
 2. Na een massage slaap je beter en dieper
 3. Spieren worden soepeler
 4. Er komen gelukshormonen voor
 5. Je ademhaling komt tot rust
 6. Een massage boost je immuunsysteem
 7. Afvalstoffen worden afgevoerd
 8. Een massage verbetert de bloedcirculatie
 9. Na een massage heb je meer concentratie
 10. Het is een manier om voor jezelf te zorgen

Zij zijn fan van LOFF Assen

Salonized 5.0
Gebaseerd op 3250 reviews
door Agnes

Heerlijke behandeling gehad voel me weer ontspannen en relaxed

door Marid

Heerlijke middag gehad! Massage & floaten. We zijn heerlijk in de watten gelegd. Aanrader!!

 • Wat heb je aan bij een massage?

  Tijdens een massage bij LOFF heb je in principe alleen je ondergoed aan. We zullen je nooit vragen om meer kleding uit te doen dan waar jij jezelf prettig bij voelt. De massage draait helemaal om jou en het creëren van een fijne omgeving, waarin jij je helemaal kan ontspannen.

 • Hoe verloopt een massage behandeling?

  Bij LOFF word je vriendelijk ontvangen door onze receptiemedewerker. Hierna mag je met de massagetherapeut mee naar boven, waar je in de ruimte eerst de tijd krijgt uit te kleden. Hierna kun je op de massagetafel gaan liggen en zal de masseuse weer binnenkomen. Ze zal jouw lichaam volledig bedekken met handdoeken. Alleen het gedeelte van het lichaam dat gemasseerd wordt, wordt ontbloot. Na de massage krijg je alle tijd om je weer rustig aan te kleden. Onze medewerkers zetten een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar, zodat je nog even lekker kan bijkomen van deze ontspannen ervaring.

 • Welke massage is geschikt voor mij?

  Bij LOFF bieden we veel verschillende massages aan. Voor persoonlijk advies dat aansluit bij jouw wensen en behoeften kun je contact met ons opnemen.

 • Wat houdt een massage in?

  Een massage is een manuele behandeling door middel van strijkbewegingen en kneden om het lichaam, de geest en spieren te ontspannen.

 • Wat gebeurt er met je lichaam na massage?

  Tijdens de massage komen endorfine en oxytocie vrij. Endorfine is een geluksstofje, waardoor pijn en stress worden onderdrukt en er meer plaats is voor een gelukkig gevoel. Het regelmatig nemen van een massage heeft een positief effect op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.

 • Wat eten voor een massage?

  Met een volle maag op de massagetafel liggen is niet prettig. We raden je daarom aan om een uur voor de massage niks meer te eten. Mocht je wel wat willen eten voor de massage, dan kun je iets licht verteerbaars, zoals een salade eten.

 • Wat doet een goede massage met je?

  Tijdens de massage komen endorfine en oxytocie vrij. Endorfine is een geluksstofje, waardoor pijn en stress worden onderdrukt en er meer plaats is voor een gelukkig gevoel. Het regelmatig nemen van een massage heeft een positief effect op ontspanning van lichaam en geest, balans van de hormoonhuishouding, nachtrust en fysieke gesteldheid.

 • Hoe voel je je na een massage?

  Je zult merken dat je spieren na een massage weer volledig ontspannen zijn. Ook kun je je moe of slaperig voelen. Dit is volkomen normaal. Je lichaam wordt tijdens een massage namelijk gestimuleerd om gifstoffen vrij te maken.

 • Hoe vaak moet ik een massage?

  Afhankelijk van jouw doelen, wensen en behoeften kun je samen met jouw behandelaar kijken naar een passend schema. De massagetherapeuten van LOFF helpen je hier graag bij en geven je een eerlijk en professioneel advies. 

 • Wat is een goede massage?

  Een goede massage wordt gegeven door een ervaren massagetherapeut. De massage is hierbij af te stemmen op jouw wensen en behoeften.