Betreed de wereld van ontspanning

Slow down mini yoga retreat 🧘‍♀️

Claim hier jouw ticket!

Open je hart 🧡 en maak een reis van 2,5 uur naar innerlijke rust en een ontspannen lichaam 🙏🏻 en geniet vooraf of achteraf van de luxe wellness faciliteiten.

Start de reis naar ontspanning met een cacaoceremonie

Kom uit je hoofd met yin yoga, yoga nidra en een klankschalenreis

Vóór of na afloop mag je gebruik maken van de wellness & het zwembad

Kleine groepjes (max 5) met veel persoonlijke aandacht en uitleg

Yo : Ga o'clock

Wat is een Slow down mini yoga retreat?

Een Slow down mini yoga retreat is een 2,5 uur durende retreat om de rust en zelfverbinding te vinden. Er is een speciaal programma en je krijgt begeleiding bij de activiteiten. Je hoeft dus even nergens over na te denken en komt helemaal tot rust.

 

Méér dan ontspannen

Als je toe bent aan wat ontspanning, dan kun je je natuurlijk een massage boeken of lekker naar de sauna gaan. Maar het kan best zijn dat jouw gedachten gewoon door blijven gaan, ook al heb je je nog zo voorgenomen om te ontspannen. En dat is jammer, want echte ontspanning voel je pas als je lichaam én geest in balans zijn.

De Slow down mini yoga retreat is speciaal bedoeld om die rust te bereiken. Je trekt je even helemaal terug uit je dagelijks leven om je op jezelf te focussen. Alsof je op de pauzeknop drukt. Het programma is zo ontworpen dat je van top tot teen tot rust komt. Zelfs in de bovenkamer.

Wanneer? Klik op de onderstaande link om jouw ticket te bemachtigen!

Ga jij met ons mee op reis en laat jij je verrassen?
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid