ARRANGEMENT

Aloha!

Reserveer meteen

Onze specialiteit

Willen jullie helemaal tot rust komen? Na het Aloha! arrangement heb je een leeg hoofd en een ontspannen lichaam. En het is ook nog eens een van onze specialiteiten (en persoonlijke favorieten!).

De Aloha! beleving bestaat uit een lomi lomi massage, dat is een bijzondere massagetechniek uit Hawaii. Daarvoor of daarna stap je in het floatbad, waar de gedachten van je af zullen glijden. 

Wanneer jij in het floatbad ligt, krijgt de ander de massage en daarna wisselen jullie om. Jullie zijn tegelijk klaar en genieten dan samen na met een verfrissend Aloha 🍹 drankje.

Geef Aloha! cadeau

Over het arrangement

  • voor beiden 60 minuten lomi lomi massage 🌴
  • allebei 45 minuten floaten (om in om, dus volledig privé)
  • Aloha drankje 🍹
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid