Signature bindweefselmassages

Bindweefselmassage Emmen

Reserveren

Zoek je een plek voor een verjongende bindweefselmassage? Emmen ligt op minder dan 40 minuten afstand van hét wellnessparadijs van Drenthe: LOFF Wellness. Bij ons kun je terecht voor verschillende huidverjongende bindweefselmassages voor het gezicht en een anti cellulite bindweefselmassage voor de benen en het lichaam.

Tijdens de massage wordt de huidconditie duidelijk verbeterd. Na je 25e levensjaar is de kans namelijk groot dat je huid steeds meer tekenen van ouderdom gaat vertonen. Je kunt last krijgen van rimpeltjes en lijntjes en je wangen kunnen gaan hangen. 

Wanneer je voor jouw bindweefselmassage uit Emmen komt, kun je rekenen op een stevige, huidverbeterende massage waarbij intensieve massagegrepen worden toegepast.

Route naar LOFF

Kom voor een bindweefselmassage langs uit Emmen

Rimpels en fijne lijntjes zijn een natuurlijk resultaat van ouder worden. Dit hoort natuurlijk bij het leven, maar dit betekent niet dat je er geen invloed op uit kunt oefenen. Je kunt ervoor kiezen om botox en fillers te laten zetten, maar als je het huidverouderingsproces op een natuurlijke manier wilt vertragen, zijn bindweefselmassages een uitkomst.

De voordelen van deze behandeling zijn:

  • Verbetering van de huidconditie;
  • Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd;
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt en het verstevigt;
  • De structuur en huidteint verbeteren;
  • De doorbloeding van de huid verbetert;
  • Zichtbare vermindering van cellulitis;
  • Acné vermindert zichtbaar.

Zoek je een natuurlijke manier van anti-aging, zonder hormonen en naalden? Maak dan een afspraak voor een signature bindweefselmassage bij LOFF!

Reserveren

Kies jouw favoriete bindweefselmassage voor het gezicht

Bij LOFF kun je kiezen uit vier verschillende soorten bindweefselmassages voor het gezicht:

Korte bindweefselmassage

Vooraf aan de behandeling krijg je een heerlijke reiniging en scrub. Vervolgens krijg je een professionele manuele bindweefselmassage en cupping therapie van het gezicht, het decolleté en de hals. Deze behandeling is perfect tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

Bij deze variant wordt de reiniging, scrub, massage en cupping therapie afgewisseld met cryotherapie. Je huid wordt gemasseerd met cryo globes, welke doorbloeding stimuleren, roodheid laten afnemen, anti age versterken en vocht afvoeren.

Bindweefselmassage kuur (6 keer)

Wanneer je kiest voor een kuur, kom je zes keer vanuit Emmen langs voor jouw bindweefselmassage. Deze massage bouwt zich tijdens deze kuur in intensiteit op. Op deze manier moedigen we de aanmaak van elastine en collageen aan. Omdat je huid aan het eind van de kuur frisser, jonger, stralender en rustiger oogt, noemen we het ook wel een natuurlijke facelift!

Detox glow treatment

De detox glow treatment werkt ontgiftend, hydraterend, kalmerend, vermindert de fijne lijntjes en oneffenheden en verkleint de poriën. Daarnaast worden je wenkbrauwen geëpileerd. Na afloop heeft jouw huid weer een heldere teint met een gezonde glow.Deze behandeling wordt daarom ook wel onze alleskunner genoemd!

Anti cellulitis bindweefselmassage

Bijna geen enkele vrouw wordt blij van cellulitis (ook wel sinaasappelhuid genoemd). Helaas kan toch elke vrouw het krijgen, wat voor soort figuur je ook hebt. Stoor je je hieraan, of wil je het graag verminderen? Onze anti cellulite massage kan dan een uitkomst bieden!

Deze massage bestaat uit een massage van het bindweefsel en cupping therapie. Dit is een gouden combinatie om af te rekenen met de sinaasappelhuid. Het rekent af met vetophopingen en verklevingen. Hiernaast behandelen we de huid met essentiële oliën, welke de huid verstevigen en de huid wapenen tegen toekomstige cellulite. 

Om écht te kunnen afrekenen met deze sinaasappelhuid, raden we aan om zes weken lang twee keer per week langs te komen vanuit Emmen. 

Lees meer over onze Signature Anti Cellulite Massages

Anti age middels een bindweefselmassage? Kom langs vanuit Emmen!

Verouderd jouw huid en wil je hier graag wat aan doen? Maak dan een afspraak voor een bindweefselmassage. Heb je nog vragen over de behandelingen? Neem contact met ons op. Onze beauty experts beantwoorden jouw vragen met liefde! We zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0592 481 292, of per e-mail op info@loff-wellness.nl. 

Ook vanuit de volgende regio’s zijn we goed bereikbaar:

Start vandaag nog met jouw huidverjonging. Maak een afspraak en kom voor jouw bindweefselmassage langs uit Emmen!