Signature bindweefselmassages

Bindweefselmassage Emmen

Reserveren

Zoek je een plek voor een verjongende bindweefselmassage? Emmen ligt op minder dan 40 minuten afstand van hét wellnessparadijs van Drenthe: LOFF Wellness. Je kunt bij ons terecht voor verschillende huidverjongende bindweefselmassages voor het gezicht en een anti cellulite bindweefselmassage voor de benen en het lichaam.

Waarom een bindweefselmassage?

Je huidconditie wordt tijdens de massage duidelijk verbeterd. Na je 25e levensjaar is de kans namelijk groot dat je huid steeds meer tekenen van ouderdom gaat vertonen. Je krijgt bijvoorbeeld last van rimpeltjes en lijntjes en je wangen kunnen gaan hangen. 

Kom je voor jouw bindweefselmassage vanuit Emmen naar LOFF Wellness? Dan kun je rekenen op een stevige, huidverbeterende massage, waarbij intensieve massagegrepen worden toegepast.

Route naar LOFF

Kom voor een bindweefselmassage langs uit Emmen

Rimpels en fijne lijntjes zijn een natuurlijk resultaat van ouder worden. Dit hoort natuurlijk bij het leven, maar dit betekent niet dat je er geen invloed op uit kunt oefenen. Je kunt ervoor kiezen om botox en fillers te laten zetten, maar als je het huidverouderingsproces op een natuurlijke manier wilt vertragen, zijn bindweefselmassages een uitkomst.

De voordelen van deze behandeling zijn:

  • Verbetering van de huidconditie;
  • Rimpels en fijne lijntjes worden verminderd;
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt en het verstevigt;
  • De structuur en huidteint verbeteren;
  • De doorbloeding van de huid verbetert;
  • Zichtbare vermindering van cellulitis;
  • Acné vermindert zichtbaar.

Zoek je een natuurlijke manier van anti-aging, zonder hormonen en naalden? Maak dan een afspraak voor een signature bindweefselmassage bij LOFF!

Reserveren

Kies jouw favoriete bindweefselmassage voor het gezicht

Je kunt bij LOFF kiezen uit vier verschillende soorten bindweefselmassages voor het gezicht:

Korte bindweefselmassage

Vooraf aan de behandeling krijg je een heerlijke reiniging en scrub. Daarna masseren en behandelen we handmatig het bindweefsel van je gezicht, decolleté en hals, en zetten we cupping therapie in. Deze behandeling is perfect tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

Bij deze variant wordt de reiniging, scrub, massage en cupping therapie afgewisseld met cryotherapie. We masseren je huid met cryo globes. Dit stimuleert doorbloeding, laat roodheid afnemen, versterkt anti age en voert vocht af.

Bindweefselmassage kuur (6 keer)

Kies je voor een kuur? Dan komt je zes keer vanuit Emmen langs voor jouw bindweefselmassage. Deze massage bouwt zich tijdens deze kuur in intensiteit op. Op deze manier moedigen we de aanmaak van elastine en collageen aan. Je huid oogt aan het eind van de kuur frisser, jonger, stralender en rustiger. Daarom noemen we het ook wel een natuurlijke facelift!

Detox glow treatment

De detox glow treatment werkt ontgiftend, hydraterend, kalmerend, vermindert de fijne lijntjes en oneffenheden en verkleint de poriën. Daarnaast worden je wenkbrauwen geëpileerd. Jouw huid heeft na afloop weer een heldere teint met een gezonde glow. Deze behandeling wordt daarom ook wel onze alleskunner genoemd!

Anti cellulitis bindweefselmassage

Geen enkele vrouw wordt blij van cellulitis (ook wel sinaasappelhuid genoemd). Helaas kan toch elke vrouw het krijgen, wat voor soort figuur je ook hebt. Stoor je je hieraan, of wil je het graag verminderen? Onze anti cellulite massage kan dan een uitkomst bieden!

Kies je voor deze een anti cellulitis bindweefselmassage? Dan krijg je een behandeling die bestaat uit een massage van het bindweefsel en cupping therapie. Hiermee reken je gemakkelijk af met de sinaasappelhuid. Het rekent af met vetophopingen en verklevingen. Hiernaast behandelen we de huid met essentiële oliën, welke de huid verstevigen en de huid wapenen tegen toekomstige cellulite. 

Wil je écht afrekenen met deze sinaasappelhuis? Dan raden we aan om zes weken lang twee keer per week langs te komen vanuit Emmen. 

Lees meer over onze Signature Anti Cellulite Massages

Anti age middels een bindweefselmassage? Kom langs vanuit Emmen!

Veroudert jouw huid en wil je hier graag wat aan doen? Maak dan een afspraak voor een bindweefselmassage. Heb je nog vragen over de behandelingen? Neem contact met ons op. Onze beauty experts beantwoorden jouw vragen met liefde! Je bereikt ons op het volgende telefoonnummer: 0592 481 292, of per e-mail op info@loff-wellness.nl. 

Ook vanuit de volgende regio’s zijn we goed bereikbaar:

Start vandaag nog met jouw huidverjonging. Maak een afspraak en kom voor jouw bindweefselmassage langs uit Emmen!