Route naar LOFF Wellness

Bindweefselmassage Arnhem

Route naar LOFF Wellness

Ben jij op zoek naar een bindweefselmassage? Arnhem heeft veel locaties voor een wellness, maar deze komen niet in de buurt van de signature bindweefselmassage van LOFF Wellness. Hier kun jij genieten van de specialist op het gebied van massages van het bindweefsel in het gezicht.

Waarom een bindweefselmassage?

Er zitten vele voordelen aan een bindweefselmassage. Je huid wordt namelijk zichtbaar en onzichtbaar wat ouder. Wist jij namelijk dat de huid na je 25e minder collageen aanmaakt? Hierdoor kunnen fijne rimpeltjes en lijntjes langzaamaan beginnen. Dit kunnen groeven worden en dat wil je natuurlijk niet. Bij LOFF Wellness, op een klein stukje rijden vanuit Arnhem, kun je dit verouderingsproces deels tegengaan met een bindweefselmassage.

Reserveren

Een bindweefselmassage dichtbij Arnhem bij LOFF Wellness

In ongeveer anderhalf uur rijd je naar LOFF Wellness voor een bindweefselmassage. Arnhem rij je uit via de A50 en A28, waar je LOFF vindt op 5 minuutjes van de snelweg. Hierdoor heb jij altijd de beste specialisten die jouw huid masseren.

Het huidverouderingsproces kan deels geremd worden door een aantal factoren. Een gezonde levensstijl helpt al enorm. Daarnaast kun je ervoor kiezen om botox of fillers te laten plaatsen, maar ga jij rimpeltjes liever op de natuurlijke manier uit de weg? Kies dan voor een bindweefselmassage.

De voordelen van een bindweefselmassage

Hierboven hebben we al benoemd dat een massage van het bindweefsel beginnende rimpels kan verminderen. Hierdoor worden de lijntjes minder in het gezicht. Daarnaast zijn er meer voordelen waardoor het zeker de moeite waard is om vanuit Arnhem naar LOFF Wellness te rijden.

  • De huidconditie verbetert;
  • Doorbloeding van de huid verbetert;
  • Beter opgenomen werkstoffen;
  • Structuur van de huid en de teint verbeteren;
  • Littekens en rimpels verminderen;
  • Aanmaak van nieuwe bindweefsel en verstevigen van huidig weefsel.

Wil jij alles weten over dit type massage? Wij hebben onze signature bindweefselmassages helemaal geperfectioneerd, waardoor wij de stimulatie van collageen weer verbeteren.

Wat krijg jij bij een signature bindweefselmassage?

Bij de signature bindweefselmassage van LOFF Wellness kun je kiezen uit vier verschillende varianten. Wij lichten ze allemaal voor je uit.

Korte bindweefselmassage

Een 45 min. durende behandeling waarbij je een heerlijke scrub en reiniging krijgt. Daarna begint de bindweefselmassage van het decolleté, de hals en het gezicht. Tot slot wordt er een cupping therapie toegepast op dezelfde drie delen van het lichaam. Dit is een perfecte massage tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

Eenzelfde behandeling als de korte variant, maar dan 60 minuten lang. Deze massage bevat nog cryotherapie, daarbij word je gemasseerd met cryo globes. Deze stimuleren de doorbloeding, laten roodheid afnemen, versterkt het anti age effect en voert vocht af.

Een bindweefselkuur van 6 behandelingen

Kom zes keer naar LOFF Wellnes vanuit Arnhem voor deze bindweefselkuur. Hierbij bouwt de intensiteit van de behandelingen op, waardoor je lichaam meer collageen en elastine aanmaakt. Je huid ziet er na zes behandelingen jonger, rustiger en stralender uit. Hierdoor heb je een natuurlijke facelift, zonder operatie of ingrepen.

De Detox glow treatment

Deze treatment van detox glow werkt ontgiftend, hydraterend, kalmerend, vermindert de fijne lijntjes en verkleint de poriën en oneffenheden. Ook epileren wij jouw wenkbrauwen en krijgt je huid een natuurlijke glow na de treatment.

Wil jij meer verjongende behandelingen?

Naast een bindweefselmassage in de buurt van Arnhem kun je ook andere huidverjongende behandelingen nemen bij onze wellness. Hierbij kun je denken aan de Signature Anti Cellulite massages. Hierbij wordt de sinaasappelhuid aangepakt. Wil je hier echt werk van maken? Kom dan zes weken lang twee keer per week langs.

Geef je huid een boost

Combineer deze twee huidverjongende behandelingen en zorg ervoor dat jouw huid een boost krijgt. Dit zorgt ervoor dat je huid egaal, jong en fris oogt. De bindweefselmassage in combinatie met deze anti cellulite behandeling zorgt voor een jonge huid. Wacht niet langer en combineer deze twee behandelingen voor een jeugdige huid.

Reserveer jouw bindweefselmassage dichtbij Arnhem

Ben jij enthousiast geworden voor een bindweefselmassage? Arnhem is een klein stukje rijden, maar dit is het zeker waard. Wij zijn gespecialiseerd in de signature bindweefselmassage. Hierdoor weet je zeker dat dit een goede behandeling is voor je huid. Wacht niet langer en reserveer gemakkelijk en snel online.

Wil jij eerst meer informatie over deze massage van het bindweefsel? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 0592 481 292 of via info@loff-wellness.nl. Naast Arnhem zijn wij vanuit de volgende plaatsen goed bereikbaar voor deze massage:

Wacht niet langer en kom langs bij de specialisten van LOFF Wellness voor een bindweefselmassage dichtbij Arnhem!

Reserveer jouw bindweefselmassage
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid