Signature bindweefselmassages

Bindweefselmassage

Reserveren

Ben je op zoek naar een plek voor een verjongende bindweefselmassage?

Nadat je 25 bent geworden, begint het verouderingsproces over het algemeen op gang te komen. De aanmaak van collageen en elastine neemt af en op latere leeftijd kun je rimpels gaan krijgen. Een bindweefselmassage van het gezicht, de hals en het decolleté wordt ook wel gezien als een natuurlijke facelift. 

Natuurlijk kun je het verouderingsproces ook op andere manieren vertragen. Als je echter niet in de weer wilt met naalden of andere onnatuurlijke manieren, is het aan te raden eens langs te komen vanuit Zwolle voor een bindweefselmassage!

Route vanuit Zwolle

Kom voor jouw bindweefselmassage langs uit Zwolle

Bij LOFF bieden we zowel voor het gezicht als tegen cellulite op het lichaam bindweefselmassages aan. De algemene voordelen van deze massages zijn:

  • Verbetering van de huidconditie;
  • Verbetering van de doorbloeding van de huid;
  • De structuur en de teint van de huid verbeteren;
  • Het verminderen van rimpels en littekens;
  • Vermindering van acné;
  • Het bindweefsel verstevigt en nieuw bindweefsel wordt aangemaakt;
  • De huid neemt werkstoffen beter op.

Meer weten over deze massages? Hier lees je meer over onze signature bindweefselmassages en hier over de anti cellulite behandelingen. 

Reserveren

Signature bindweefselmassages van het gezicht

We voeren onze bindweefselmassages van het gezicht uitsluitend uit door onze hiervoor opgeleide beauty specialisten. Je kunt kiezen uit de volgende varianten:

Korte bindweefselmassage

Voor de massage reinigen we jouw gezicht, decolleté en hals met een heerlijke scrub. Vervolgens krijg je met de hand een professionele bindweefselmassage met cupping therapie. Deze massage is geschikt als preventie tegen huidveroudering.

Lange bindweefselmassage

We voeren deze variant op dezelfde manier uit als de korte bindweefselmassage, maar dan wordt de bindweefselmassage afgewisseld met cryotherapie. Jouw huid krijgt met de zogenaamde cryoglobes als het ware een ijsmassage. Ze stimuleren de doorbloeding, anti age wordt versterkt, roodheid verminderd en voeren vocht af. Ook bij deze behandeling sluit je af met cupping therapie.

Detox glow treatment

Wanneer je op zoek bent naar een échte alleskunner, is de detox glow treatment erg geschikt! Deze behandeling vermindert fijne lijntjes, verfijnt poriën, vermindert onregelmatigheden in het gezicht, geeft je een gezonde glow, hydrateert en kalmeert, werkt ontgiftend en herstellend. Klinkt goed, toch?

Natural facelift kuur (6 behandelingen in totaal)

Tijdens deze kuur kom je zes keer uit Zwolle voor een heerlijke bindweefselmassage. We noemen deze kuur ook wel een natuurlijke facelift en dat is niet zonder reden. Je huid oogt frisser, jonger, rustiger en stralender na afloop. De aanmaak van elastine en collageen worden tijdens de kuur aangemoedigd.

Anti cellulite behandeling en bindweefselmassage vlakbij Zwolle

Geen enkele vrouw wordt blij van cellulite. Helaas kan elke vrouw het krijgen, wat voor postuur je ook hebt. Gelukkig is er een manier om het te verminderen, namelijk met een LOFF Signature Anti Cellulite massage! 

Deze massage rekent af met vetophopingen en verklevingen. De massage bestaat uit een bindweefselmassage met cupping therapie. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën, welke de afbraak van vet versnellen en de huid verstevigen.

Lees meer over de LOFF Signature Anti Cellullite Massage

Start vandaag met jouw huidverjonging!

Niet alleen vanuit Zwolle, ook vanuit de volgende regio’s zijn we goed bereikbaar voor een bindweefselmassage (in Assen):

Maak een afspraak en ervaar zelf wat wij voor jouw huid kunnen doen! Als je vragen hebt over de behandelingen beantwoorden wij deze graag. We zijn bereikbaar op 0592 481 292, of per e-mail op info@loff-wellness.nl. 

Start vandaag nog met je huidverjonging en kom voor een bindweefselmassage uit Zwolle!

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid