Huidverjongende bindweefselmassage

Bindweefselmassage Friesland

Reserveren

Ben jij op zoek naar een locatie voor een huidverjongende bindweefselmassage? Friesland gaat naar LOFF Wellness. Binnen een uur rijden bent u van de hoofdstad van Friesland bij ons heerlijke Wellness. Hier kunt u tijden genieten van een heerlijke massage aan uw bindweefsel of andere verwennerijen.

Na je 25e wordt de huid minder elastisch. Het verouderingsproces begint dan, waardoor de aanmaak van elastine en collageen afneemt. Mede hierdoor kun je rimpels krijgen op bepaalde streken. Met een bindweefselmassage kun je op een natuurlijke manier de veroudering tegengaan.

Kom naar LOFF Wellness

Kom langs vanuit Friesland voor een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage vind je niet in Friesland, maar bij LOFF Wellness. Hier vind je meerdere typen massages, maar een bindweefselmassage kent vele voordelen.

  • Verbetering van de huidconditie
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Het verbetert de structuur en teint van de huid
  • Rimpels en littekens worden verminderd
  • Acné wordt verminderd
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt
  • Huidig bindweefsel wordt verstevigd
  • Werkstoffen worden beter opgenomen door de huid

Dit type massage is geschikt voor zowel het gezicht als voor het lichaam. Een lichaamsmassage zorgt voor minder cellulite op de huid. De anti cellulite behandelingen zorgen voor een mooier uitziende huid, zonder sinaasappeleffect.

Reserveren

Wat houdt een bindweefselmassage bij LOFF Wellness in?

Een bindweefselmassage van LOFF Wellness is beschikbaar in vier varianten. Deze behandelingen werken allemaal bij aan het natuurlijk behoud van een jong uitziende huid.

Korte bindweefselmassage

Deze behandeling is kort, maar krachtig. Je hals, decolleté en gezicht ondergaan een heerlijke massage. We beginnen met een intense reiniging met scrub. Daarna gaan we door met een professionele, manuele massage die gevolgd wordt met cupping therapie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cups om de huidverjonging te bevorderen. De korte variant is voornamelijk bedoeld voor preventieve bescherming van de huid.

Lange bindweefselmassage

Deze behandeling bevat alle elementen van de korte variant, maar dan nog met wat extra’s. Hierbij wordt namelijk een cryotherapie toegepast. Dit is een behandeling die de doorbloeding bevordert en stimuleert door middel van cryo globes. Deze zijn extreem koud en versterken het anti aging proces van de huid.

Detox glow treatment

Detox is helemaal trendy tegenwoordig en wij weten waarom! Het is de ultieme verzorging voor je huid. Je krijgt hierbij een bindweefselmassage zoals hierboven beschreven, je wenkbrauwen worden geëpileerd en je natuurlijke glow komt weer terug.

Natural facelift kuur (6 behandelingen)

In zes behandelingen zorgen wij voor een natuurlijke facelift! De bindweefselmassage in het gezicht zorgt voor een sterke aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en jonger. Daarnaast oogt de huid ook frisser en rustiger. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Reserveer jouw bindweefselmassage dichtbij Friesland

Reserveer jouw bindweefselmassage dichtbij Friesland bij LOFF Wellness. De beste behandelingen vind je bij onze beauty specialisten. Zij zorgen voor een heerlijke behandeling die goed is voor jouw huid.

Ook vanuit andere locaties in Noord-Nederland zijn wij goed te bereiken voor behandelingen. Kom langs vanuit:

Wil jij eerst meer informatie over deze of andere massages? Neem dan contact op met ons! Je kunt ons bellen via 0592 481 292 of mailen via info@loff-wellness.nl. Wij helpen je graag met alle vragen die je hebt. Ook een afspraak maken kan op die manier.

Kom langs voor een huidverjongingsbehandeling bij Loff Wellness. Hier vind je onze signature bindweefselmassage dichtbij Friesland!

Boek jouw bindweefselmassage