Huidverjongende bindweefselmassage

Bindweefselmassage Friesland

Reserveren

Ben jij op zoek naar een locatie voor een huidverjongende bindweefselmassage? Veel mensen uit Friesland gaan naar LOFF Wellness. Binnen een uur rijden ben je van de hoofdstad van Friesland bij ons heerlijke Wellness. Hier geniet je van een heerlijke massage aan jouw bindweefsel of maak je kennis met andere verwennerijen.

Een bindweefselmassage, waarom dan?

Na je 25e wordt de huid minder elastisch. Het verouderingsproces begint dan, waardoor de aanmaak van elastine en collageen afneemt. Mede hierdoor kun je rimpels krijgen op bepaalde streken. Met een bindweefselmassage ga je veroudering op een natuurlijke manier tegen.

Kom naar LOFF Wellness

Kom langs vanuit Friesland voor een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage vind je niet in Friesland, maar bij LOFF Wellness. Hier geniet je van meerdere typen massages, waaronder een bindweefselmassage. Deze massage kent vele voordelen.

  • Verbetering van de huidconditie
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Het verbetert de structuur en teint van de huid
  • Rimpels en littekens worden verminderd
  • Acné wordt verminderd
  • Nieuw bindweefsel wordt aangemaakt
  • Huidig bindweefsel wordt verstevigd
  • Werkstoffen worden beter opgenomen door de huid

Dit type massage is geschikt voor zowel het gezicht als voor het lichaam. Een lichaamsmassage zorgt voor minder cellulite op de huid. De anti cellulite behandelingen zorgen voor een mooier uitziende huid, zonder sinaasappeleffect.

Reserveren

Wat houdt een bindweefselmassage bij LOFF Wellness in?

Een bindweefselmassage van LOFF Wellness is beschikbaar in vier varianten. Deze behandelingen werken allemaal bij aan het natuurlijk behoud van een jong uitziende huid.

Korte bindweefselmassage

Deze behandeling is kort, maar krachtig. Je hals, decolleté en gezicht ondergaan een heerlijke massage. We beginnen met een intense reiniging met scrub. Daarna gaan we door met een professionele, manuele massage die gevolgd wordt met cupping therapie. Hierbij maken we gebruik van cups om de huidverjonging te bevorderen. De korte variant is voornamelijk bedoeld voor preventieve bescherming van de huid.

Lange bindweefselmassage

Deze behandeling bevat alle elementen van de korte variant, maar dan nog met wat extra’s. Hierbij wordt namelijk een cryotherapie toegepast. Dit is een behandeling die de doorbloeding bevordert en stimuleert door middel van cryo globes. Deze zijn extreem koud en versterken het anti aging proces van de huid.

Detox glow treatment

Detox is helemaal trendy tegenwoordig en wij weten waarom! Het is de ultieme verzorging voor je huid. Je krijgt hierbij een bindweefselmassage zoals hierboven beschreven, je wenkbrauwen worden geëpileerd en je natuurlijke glow komt weer terug.

Natural facelift kuur (6 behandelingen)

In zes behandelingen zorgen wij voor een natuurlijke facelift! De bindweefselmassage in het gezicht zorgt voor een sterke aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker en jonger. Daarnaast oogt de huid ook frisser en rustiger. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Reserveer jouw bindweefselmassage dichtbij Friesland

Reserveer jouw bindweefselmassage dichtbij Friesland bij LOFF Wellness. De beste behandelingen vind je bij onze beauty specialisten. Zij zorgen voor een heerlijke behandeling die goed is voor jouw huid.

Ook vanuit andere locaties in Noord-Nederland zijn wij goed te bereiken voor behandelingen. Kom langs vanuit:

Klinkt goed? Neem contact op

Wil jij eerst meer informatie over deze of andere massages? Neem dan contact op met ons! Je kunt ons bellen via 0592 481 292 of mailen via info@loff-wellness.nl. Wij helpen je graag met al jouw vragen. Ook  kun je op deze manier een afspraak maken.

Kom langs voor een huidverjongingsbehandeling bij Loff Wellness. Hier vind je onze signature bindweefselmassage dichtbij Friesland!

Boek jouw bindweefselmassage
door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid