Ultiem genieten van Guasha

Guasha therapie Groningen

Reserveren

Ben jij al bekend met Guasha therapie? Groningen is een plaats waar steeds meer mensen zoeken naar gua sha, een heerlijke behandeling die zijn oorsprong kent in zuidoost Azië. Als je zin hebt om lekker in de watten gelegd te worden, dan is de Guasha Revitalizer gezichtsbehandeling een goed idee.

Onze behandeling bestaat niet alleen uit de Guasha massage, want wij voegen ook een shiatsu hoofdmassage en dieptereiniging toe. Meer informatie lees je hieronder. Kom jij voor onze Guasha therapie vanuit Groningen naar LOFF Wellness in Assen? LOFF is perfect bereikbaar vanuit Groningen, met dank aan de ligging vlakbij de A28. Daarnaast is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer. Boek nu deze boost voor jouw lichaam en geest!

Guasha therapie in Groningen: helemaal zen

De kans is groot dat je al weet wat een Guasha massage inhoudt, als je zoekt naar Guasha therapie in Groningen. Desondanks leggen we graag uit wat Guasha is. Dit type massage is ruim 2000 jaar geleden ontstaan in zuidoost Azië.

De effecten van Guasha therapie

Tijdens de behandeling schrapen we met een speciale steen over jouw huid, waarbij we de meridianen in je gezicht volgen. Dit geeft niet alleen een heerlijk gevoel, maar werkt ook perfect tegen mentale blokkades. Tegelijk voelt het heerlijk ontspannend en verbetert het de bloedsomloop.

Het zal je niet verbazen dat Guasha erg goed aanslaat bij mensen met burn-outklachten. Maar vanzelfsprekend is deze behandeling een aanrader voor iedereen die even helemaal tot rust wil komen, zowel fysiek als mentaal.

Route naar LOFF Wellness

Inclusief hoofdmassage en dieptereiniging

LOFF Wellness. Lekker dichtbij Groningen dus. En er zijn extra redenen om voor Guasha therapie vanuit Groningen naar ons te komen. Want wij voegen een vleugje LOFF toe aan de behandeling. Wat betekent dat? Je krijgt niet alleen een Guasha massage, maar ook een dieptereiniging en een shiatsu hoofdmassage.

Stap 1: intake inclusief uitleg

Energiebanen en meridianen in je gezicht, hoe zit dat eigenlijk? We beginnen de behandeling met een intake en duidelijke uitleg!

Stap 2: dieptereiniging

Het genieten kan beginnen met een dieptereiniging van de huid. Hierbij gebruiken we heerlijk ruikende en voedende verzorgingsmiddelen.

Stap 3: guasha behandeling

Je gaat helemaal zen worden tijdens de guasha behandeling, het hoofdmenu van deze behandelingssessie.

Stap 4: shiatsu hoofdmassage

De traditionele Shiatsu hoofdmassage vormt het slotstuk. Hierna wandel je volledig ontspannen de deur uit!

Vijf voordelen van onze Guasha behandeling op een rij

Er zijn veel redenen om eens te komen genieten van een Guasha behandeling. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • De behandeling verbetert de bloedsomloop
  • Het immuunsysteem krijgt een boost
  • Vermindert emotionele blokkades
  • Je gedachten raken beter in balans
  • Er ontstaat een heerlijk ontspannen gevoel

Steeds meer mensen uit de regio hebben inmiddels onze behandeling ondergaan. Ben jij ook benieuwd waarom Guasha therapie in Groningen steeds populairder wordt?

Guasha therapie Groningen: reserveer nu

Kan je niet wachten en wil je nu al jouw Guasha behandeling boeken? Pak de auto of het openbaar vervoer en kom langs. Online boeken is heel eenvoudig. Een losse behandeling kost 62 euro, in kuurverband rekenen we 52 euro.

Onze professionals zorgen ervoor dat je volledig ontspannen en opgefrist weer naar huis gaat. Inderdaad, dankzij Guasha therapie in Groningen kun jij er weer helemaal tegenaan!

Reserveren

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Guasha therapie is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor:

door Hanna

Heerlijk ontspannen!!

door Rianne

Prettig en vriendelijk ontvangen. In alle rust kon ik bijzonderheden doorgeven en hier werd goed op geanticipeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!