Ontspannen in je eigen bubbel

Floaten Groningen

Reserveren

Floaten in Groningen, dat kan! Op ongeveer 20 minuten rijden bevindt zich LOFF Wellness. Hier vind jij complete rust in een privé bubbel gevuld met water. Jij blijft drijven in je eigen float-bad, met niemand anders. Dit is dé plek waar jij helemaal tot rust kan komen, zowel lichamelijk als geestelijk. We LOFF it!

Route naar LOFF Wellness

Privé floaten dichtbij Groningen

Zie jij het al voor je? Je stapt in een verwarmd bad, die zich compleet in een bubbel bevindt. Het plafond is hoog, zodat je geen claustrofobisch gevoel krijgt, maar juist een ontspannen gevoel. Je bent helemaal alleen, aan het drijven in het water. Je gedachten kunnen alle kanten op gaan of je kunt helemaal nergens aan denken en genieten van het moment.

Nadat je floatsessie erop zit, kun je heerlijk genieten van een ontspannen douche. Hier vind je alles wat je nodig hebt; een badjas, diverse shampoos, verzorgingsproducten en een haarföhn. Je komt tot rust in een ruimte die compleet is ingericht om jou te laten ontspannen en te laten ontsnappen aan de stress. Dat is de rit vanuit Groningen zeker waard.

Hoe ziet floaten bij LOFF Wellness eruit?

Zoals hierboven beschreven is floaten bij LOFF Wellness een moment voor jezelf. Je kunt heerlijk genieten van het water, je eigen gedachten en complete rust. Dat is namelijk het enige wat je hoeft te doen, relaxen en ontspannen.

Zodra je LOFF Wellness binnenkomt zal onze medewerker jou ontvangen en vertellen hoe het floaten gaat verlopen en hoe het bad werkt. Op deze manier ben jij goed voorbereid om optimaal te genieten.

Daarnaast kunnen wij je alles geven om de ervaring nog beter te maken. Denk hierbij aan; oordopjes of een nekkussen. Geef het aan en wij zorgen voor de rest. Tijdens het floaten kun je genieten van de stilte en nadat de sessie is afgelopen kun je het zout van je afspoelen. Je sluit het floaten bij LOFF Wellness af met een kopje koffie of thee en je kunt herboren weer terug naar Groningen.

De effecten van floating dichtbij Groningen

Er zitten veel positieve effecten aan floating. Groningen komt niet voor niets naar LOFF Wellness om hiervan te profiteren. Floating is voor iedereen: jong en oud, sportief of niet en ook is er floaten voor zwangere vrouwen. Hieronder vind je een overzicht van de positieve effecten die floaten heeft op het lichaam.

  • Een lagere bloeddruk
  • Betere bloedcirculatie
  • Een lager stresslevel
  • Fysieke klachten worden minder
  • Goed tegen jetlags
  • Creativiteit wordt gestimuleerd
  • Met 1 sessie heb je evenveel rust als met 5 uur slapen
  • Complete ontspanning voor de body en soul.

Naast al deze punten maakt je lichaam ook het gelukshormoon aan tijdens je sessie. Hierdoor krijg jij een nog beter gevoel over jezelf en kun jij omgaan met de stress en de druk die het dagelijks leven je kan geven.

Reserveren

Diverse arrangementen inclusief floaten

Wil jij een sessie floaten combineren met andere aspecten van de Wellness? Dat is geen probleem! LOFF Wellness heeft diverse arrangementen inclusief floaten. Groningen heeft misschien ook een wellness, maar niets evenaart de combinatie van floaten met bijvoorbeeld een massage.

Kom voor het Aloha arrangement. Hierbij krijg je een 60 minuten durende Lomi Lomi massage én 60 minuten floaten. Ben jij zwanger? Het Mommy to be arrangement geeft jouw lichaam de rust en ontspanning die het nodig heeft. Je gaat een uur floaten en je krijgt 30 minuten lang een zwangerschapsmassage.

Wil je helemaal volop genieten? Kom dan langs voor de Me Time behandeling. Hierbij krijg je 60 minuten floaten, 60 minuten Lomi Lomi massage én een gezichtsbehandeling van 90 minuten. Bij LOFF Wellness vind je een ruime selectie van arrangementen met verschillende behandelingen.

Reserveer jouw privé floaten dichtbij Groningen bij LOFF Wellness

Enthousiast geworden over floaten? Groningen ligt om de hoek en het is zeker de moeite waard om hiervoor naar LOFF Wellness te komen. Reserveer nu jouw privé floating sessie en kom compleet tot rust. Ontspanning is onmisbaar in deze stressvolle tijd. Kies uit een losse sessie, een strippenkaart of een arrangement.

De onvergetelijke ervaring zullen jij en je lichaam niet snel vergeten. Reserveer nu jouw privé floating dichtbij Groningen bij LOFF Wellness.

Reserveren