Ontspannen in je eigen bubbel

Floaten Groningen

Reserveren

Floaten in Groningen, dat kan! Op ongeveer 20 minuten rijden bevindt zich LOFF Wellness. Hier vind je complete rust in een privé bubbel gevuld met water. Jij blijft drijven in je eigen float-bad, met niemand anders. Dit is dé plek waar jij helemaal tot rust komt, zowel lichamelijk als geestelijk. We LOFF it!

Route naar LOFF Wellness

Privé floaten dichtbij Groningen

Zie jij het al voor je? Je stapt in een verwarmd bad, dat zich compleet in een bubbel bevindt. Het plafond is hoog, zodat je geen claustrofobisch gevoel krijgt, maar juist een ontspannen gevoel. Je bent helemaal alleen, aan het drijven in het water. Je gedachten kunnen alle kanten op gaan, of je kunt helemaal nergens aan denken en genieten van het moment.

Nadat je floatsessie erop zit, kun je heerlijk genieten van een ontspannen douche. Hier vind je alles wat je nodig hebt; een badjas, diverse shampoos, verzorgingsproducten en een haarföhn. Je komt tot rust in een ruimte die compleet is ingericht om jou te laten ontspannen en te laten ontsnappen aan de stress. Dat is de rit vanuit Groningen zeker waard.

Hoe ziet floaten bij LOFF Wellness eruit?

Zoals hierboven beschreven is floaten bij LOFF Wellness een moment voor jezelf. Je kunt heerlijk genieten van het water, je eigen gedachten en complete rust. Dat is namelijk het enige wat je hoeft te doen, relaxen en ontspannen.

Zodra je LOFF Wellness binnenkomt, zal onze medewerker jou ontvangen en vertellen hoe het floaten gaat verlopen en hoe het bad werkt. Op deze manier ben jij goed voorbereid om optimaal te genieten.

Daarnaast kunnen wij je alles geven om de ervaring nog beter te maken. Denk hierbij aan; oordopjes of een nekkussen. Geef het aan en wij zorgen voor de rest. Tijdens het floaten geniet je van de stilte en nadat de sessie is afgelopen, spoel je het zout van je af. Je sluit het floaten bij LOFF Wellness af met een kopje koffie of thee en je kunt herboren weer terug naar Groningen.

De effecten van floating dichtbij Groningen

Er zitten veel positieve effecten aan floating. Groningen komt niet voor niets naar LOFF Wellness om hiervan te profiteren. Floating is voor iedereen: jong en oud, sportief of niet en ook is er floaten voor zwangere vrouwen. Hieronder vind je een overzicht van de positieve effecten die floaten heeft op het lichaam.

 • Een lagere bloeddruk;
 • Betere bloedcirculatie;
 • Een lager stresslevel;
 • Fysieke klachten worden minder;
 • Goed tegen jetlags;
 • Creativiteit wordt gestimuleerd;
 • Met 1 sessie heb je evenveel rust als met 5 uur slapen;
 • Complete ontspanning voor de body en soul.

Naast al deze punten maakt je lichaam ook het gelukshormoon aan tijdens je sessie. Hierdoor krijg je een nog beter gevoel over jezelf en kun je omgaan met de stress en de druk die het dagelijks leven je kunnen geven.

Reserveren

Diverse arrangementen inclusief floaten

Wil jij een sessie floaten combineren met andere aspecten van de Wellness? Dat is geen probleem! LOFF Wellness heeft diverse arrangementen inclusief floaten. Groningen heeft misschien ook een wellness, maar niets evenaart de combinatie van floaten met bijvoorbeeld een massage.

Kom voor het Aloha arrangement. Hierbij krijg je een 60 minuten durende Lomi Lomi massage én 60 minuten floaten. Ben je zwanger? Het Baby on board arrangement geeft jouw lichaam de rust en ontspanning die het nodig heeft. Je gaat een uur floaten en je krijgt 30 minuten lang een zwangerschapsmassage.

Wil je helemaal volop genieten? Kom dan langs voor de Me Time behandeling. Hierbij krijg je 60 minuten floaten, 60 minuten Lomi Lomi massage én een gezichtsbehandeling van 90 minuten. Bij LOFF Wellness vind je een ruime selectie van arrangementen met verschillende behandelingen.

Reserveer jouw privé floaten dichtbij Groningen bij LOFF Wellness

Enthousiast geworden over floaten? Groningen ligt om de hoek en het is zeker de moeite waard om hiervoor naar LOFF Wellness te komen. Reserveer nu jouw privé floating sessie en kom compleet tot rust. Ontspanning is onmisbaar in deze stressvolle tijd. Kies uit een losse sessie, een strippenkaart of een arrangement.

De onvergetelijke ervaring zullen jij en je lichaam niet snel vergeten. Reserveer nu jouw privé floating dichtbij Groningen bij LOFF Wellness.

Reserveren

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Een floatsessie is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor:

Veelgestelde vragen

 • Kan ik de auto voor de deur parkeren bij LOFF?

  Jazeker, voor de ingang hebben we een aantal parkeerplekken. En anders is er nog genoeg ruimte aan de weg. Parkeren is gratis!

 • Moet ik iets meenemen wanneer ik ga floaten?

  Nee, je hoeft niets mee te nemen (ook geen badkleding). Je krijgt een eigen floatruimte met douche, verzorgingsproducten en handdoeken. Ook is er een plekje om je kleding droog neer te leggen. De ruimte kun je van binnenuit afsluiten, dus je hebt alle privacy.

 • Hoe duur is floaten?

  Bij LOFF kun je al floaten vanaf € 45,-! Je krijgt een privé floatkamer met een luxe floatcabine. De floatsessie duurt 60 minuten, waarna jij je weer als herboren zult voelen!

 • Kan ik bij aankomst ook nog een behandeling of massage reserveren?

  Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. Neem het zekere voor het onzekere en reserveer vooraf, dan voorkom je teleurstellingen.

 • Op welke dagen is LOFF gesloten?

  Bij LOFF staan we bijna elke dag voor je klaar. Op de volgende dagen zijn we gesloten of zijn er aangepaste openingstijden:

  27 april Koningsdag: gesloten
  24 december Kerstavond: open tot 16:00 uur
  25 december 1e Kerstdag: gesloten
  26 december 2e Kerstdag: gesloten
  31 december oudejaarsdag: open tot 16:00 uur
  1 januari Nieuwjaarsdag: gesloten

door Ingrid

Voor de massage had ik aangegeven last van m’n onder rug en nek te hebben. Na de massage mer ik duidelijk verschil! Zeer tevreden.

door Greetje

De rust in het pand was fijn en de massage werd in alle rust (zonder gesprekken) gegeven en was bovendien heel fijn.

door Leonie

Mooie wellness, vriendelijk personeel. Heerlijke zwangerschapsmassage! Volgende afspraak al gepland om te floaten, ben benieuwd!

door Sabina

Ik hen heerlijk genoten van het floaten en mijn dochter van haar complete lichaamsbehandeling. Super vriendelijk personeel . Niet druk bij de sauna's alleen jammer dat er kleine kids worden toegestaan. Komt hier toch een beetje voor de rust. Heerlijke cappuccino en verassend veel verschillende gebakjes erbij. Echt ik raad dit iedereen aan en wij komen in ieder geval zeker weer. Je wordt behandeld als een royalty.

door Astrid

Het is iedereen aanteraden. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Rustige sfeer. Ontspannend en na de behandeling een glas water met koffie en gezellige medewerkers. Ik kom zeker nog een keer. M.v.g Astrid