Sauna

Privé sauna Groningen

Privé sauna Groningen boeken

Wil jij graag een sauna privé huren voor jou en jouw geliefden alleen? Bijvoorbeeld voor een vriendinnendag, een vrijgezellenfeestje, een romantisch dagje weg met je partner of een teamuitje? Wanneer je de sauna afhuurt hoeven jullie niks te delen met anderen. Alles staat volledig tot jullie beschikking!

In onze privé sauna vlakbij Groningen heb je volledige toegang tot de volgende sauna faciliteiten:

  • Een zoutsauna;
  • Een infrarood sauna;
  • Een stoomcabine;
  • Een jacuzzi;
  • Drie Finse sauna’s;
  • Luxe douches;
  • Een open air douche;
  • Een privé buitenterras;
  • Voetenbadjes.

Vanaf Groningen rijd je in minder dan een half uur over de A28 naar onze prachtige wellness. Bij onze privé sauna arrangementen in de buurt van Groningen is het toegestaan om badkleding te dragen.

Route naar de prive sauna

PRIVÉ SAUNA ARRANGEMENTEN

Wanneer je onze sauna privé afhuurt, staan alle saunafaciliteiten tot jouw beschikking. De sauna is te boeken vanaf 150,- voor één persoon, afhankelijk van het aantal personen.

Het privé sauna arrangement in de buurt van Groningen is inclusief een verse lunch of warme maaltijd, een tussendoortje en onbeperkt koffie en thee. Hiernaast kunnen jullie gebruik maken van luxe badjassen en slippers. Ook het gebruik van Absolution bodyscrub en douchegel zit bij het privé spa arrangement inbegrepen.

vriendinnendag arrangement

Hiernaast is het mogelijk om voor €135,- p.p. (minimaal drie personen) het vriendinnendag arrangement bij ons te boeken. Als extra’s worden bij dit arrangement een lunch, een vers sapje met wat lekkers en een cadeautje bij vertrek aangeboden om jullie dag helemaal naar wens te maken. Dus ben jij op zoek naar iets leuks om te doen op bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? LOFF Wellness biedt de uitkomst! Heerlijk in de watten gelegd worden en niemand tegenkomen kan alleen bij ons!

Boek de privé sauna in Groningen

PRIVÉ SAUNA HUREN GRONINGEN

Onze sauna kan door grotere groepen gehuurd worden in combinatie met alle LOFF-faciliteiten! Dit betekent dat ook de floatbaden, massageruimtes, en de yogaruimte inclusief masseuses door jullie gehuurd kan worden. Zelfs een yogadocente kan tegen betaling tot jullie beschikking staan. Speciale verzoeken kunnen altijd doorgegeven worden, dan kunnen wij van LOFF Wellness kijken wat we voor jullie kunnen betekenen!

Onze privé sauna is niet alleen goed bereikbaar vanuit Groningen, ook vanuit de volgende regio’s is deze goed bereikbaar:

De sauna kan privé gehuurd worden door te bellen naar 0592-481292 of een e-mail te sturen naar info@loff-wellness.nl.

Ongestoord tot rust komen? De privé sauna Groningen arrangementen van LOFF Wellness bieden de uitkomst!

Kom vanuit Groningen langs bij LOFF Wellness

Waarvoor kan ik vanuit Groningen nog meer naar LOFF?

Een privé sauna is niet het enige wat LOFF te bieden heeft. We doen nog veel meer! Kom eens langs voor:

door Carolien

Het was een heerlijke, relaxe ervaring!! En goed verzorgd!👌

door Vera

Zo heerlijk op het moment dat ik het even nodig had🤗