Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Almere

Reserveren

Zoek je een heerlijk ontspannende, professionele zwangerschapsmassage? Almere ligt op een uur en drie kwartier afstand van LOFF Wellness! In ons wellnessparadijsje bieden wij massages aan, speciaal voor zwangere vrouwen. Het is een unieke ervaring, zowel voor de aanstaande moeder als jouw kindje.

Via de A28 rijd je van Almere naar LOFF. Naast onze speciale zwangerschapsmassages, vind je bij LOFF nog 150 m² aan luxe wellnessfaciliteiten. Tijdens de massage kun je heerlijk tot rust komen. Zwanger zijn is een erg bijzonder moment in je leven, maar het vergt ook een hoop van je lichaam. Er verandert van alles, zowel fysiek als mentaal. Daarom kan een moment voor jezelf geen kwaad!

Ben je toe aan een momentje voor jou en jouw baby? Kom dan vanuit Almere langs bij LOFF voor een ontspannende zwangerschapsmassage!

Route vanuit Almere naar LOFF

Kom vanuit Almere langs voor een heerlijke zwangerschapsmassage

Zoals we eerder zijn verandert er een hoop in je lichaam wanneer je zwanger bent. Je kunt last krijgen van spanningen, slaapproblemen, hormoonschommelingen, last van je schouders, nek en onderrug. Je spieren en gewrichten maken zich namelijk klaar voor de bevalling, waardoor deze losser worden.

Een speciale zwangerschapsmassage kan in dit geval helpen bij het volgende:

  • Pijnlijke voeten en benen;
  • Verbetering van het lymfevatenstelsel, waardoor de baby meer voedingsstoffen en zuurstof krijgt;
  • Je bloedcirculatie verbetert, waardoor afvalstoffen je lichaam sneller verlaten;
  • Rug-, nek- en schouderklachten.

Bovendien is het een fijn moment om je bewust te worden van de veranderingen in jouw lichaam. Ook als je nergens last van hebt, is het heerlijk om een zwangerschapsmassage te ondergaan. Kom gewoon eens langs uit Almere voor een momentje voor jezelf én jouw baby!

Zwangerschapsmassage boeken

Boek een zwangerschapsmassage bij LOFF

Omdat niet elke massage geschikt is tijdens je zwangerschap, kun je bij LOFF Wellness kiezen uit twee speciaal ontwikkelde massages:

  • Een klassieke zwangerschapsmassage: je kunt deze massage boeken voor 30 minuten voor 35,- en voor 60 minuten voor 50,-. De massage wordt uitgevoerd in zijligging.
  • De Ultimate Rose Pregnancy Massage: dit is een soort aromatherapie massage, waarbij je in de zijligging ligt. Er worden kussens gebruikt om je buik te ondersteunen. De Ultimate Rose Pregnancy Massage kost 59,- voor 60 minuten. Je huid wordt tijdens deze massage verzorgd met speciale rozenolie en daarnaast krijg je een traditionele drukpuntmassage voor de benen, schouders en rug.

Een ontspannende massage in combinatie met andere wellness

Boek de zwangerschapsmassage ook in combinatie met ander wellness. Floaten en zwangerschap gaan bijvoorbeeld erg goed samen! Daarnaast kun je bij LOFF ook kiezen voor een cadeaubon massage & floaten. Ideaal om cadeau te geven!

Ook vanuit de volgende regio’s zijn we goed bereikbaar:

De beste zwangerschapsmassages vind je niet in Almere, maar bij LOFF!

Route vanuit Almere!