Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Hengelo

Reserveren

Ben jij zwanger en wil jij een zwangerschapsmassage? Hengelo ligt op anderhalf uur rijden van LOFF Wellness. Hier kun jij een ontspannen zwangerschapsmassage boeken, waardoor jij jouw lichaam even kunt laten relaxen. Rij via de A28 en je bent in een mum van tijd bij ons wellness centrum.

Er verandert veel in je lichaam tijdens de zwangerschap. Gun je lichaam daarom een moment van rust met een massage van LOFF Wellness. Dit is zeker geen overbodige luxe in deze tijd. Ga voor rust en ontspanning tijdens een zwangerschapsmassage dichtbij Hengelo.

Plan jouw route vanuit Hengelo

Kom ontspannen van een zwangerschapsmassage dichtbij Hengelo

Je lichaam krijgt veel te verduren tijdens de zwangerschap. Kom daarom langs vanuit Hengelo voor een zwangerschapsmassage. LOFF Wellness heeft de beste beauty specialisten die jouw lichaam kunnen laten ontspannen. Dit is een heerlijk momentje voor jezelf en je baby. Laat je lichaam en geest even ontspannen met zo’n massage.

Een zwangerschap is een aanslag op je lichaam. Iedere minuut is je lichaam aan het werk om de groei van het kindje te realiseren. Zwanger zijn is voor vele mensen een droom, maar het kan fysiek zwaar zijn. Om ervoor te zorgen dat je deze tijd beter doorkomt is een zwangerschapsmassage de ideale manier om tot rust te komen en te ontspannen.

Waarom een massage tijdens je zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap is een massage de ideale oplossing om de zwangerschapskwaaltjes tegen te gaan, of in ieder geval te verlichten. Je krijgt verlichting van de volgende kwaaltjes:

  • Gevoelige en pijnlijke voeten en benen;
  • Meer zuurstof en voedingsstoffen voor je baby, doordat het lymfevatenstelsel wordt verbeterd;
  • De bloedcirculatie verbetert, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten;
  • De rug-, schouder- en nekklachten worden minder.

Ook is slaap erg belangrijk. Wanneer jij minder klachten ervaart is de kans groter dat jij beter slaapt. Door een ontspannen lichaam te hebben kun jij makkelijker in slaap komen en ook dieper slapen. Hierdoor ben jij de volgende dag heerlijk uitgerust en kun jij de dag weer aan!

De verschillende zwangerschapsmassages in de buurt van Hengelo

Bij LOFF Wellness vind je twee verschillende typen zwangerschapsmassages dichtbij Hengelo. Niet iedere massage is geschikt voor zwangere vrouwen, maar de massages van LOFF zijn uiterst geschikt om jouw lichaam een moment van rust te bezorgen. Wij hebben twee massages die uiterst geschikt zijn voor vrouwen die zwanger zijn. 

 

De Klassieke zwangerschapsmassage

Deze wordt gedaan vanuit de zijligging. Dit zorgt voor een comfortabele houding voor jou en je baby. Dit is een klassieke massage die je kunt boeken voor 30 minuten of 60 minuten.

De Ultimate Pregnancy Rose zwangerschapsmassage

Deze massage wordt ook gedaan vanuit de zijligging. De massage duurt standaard 60 minuten. Het is aromatherapie, waarbij je speciale rozenolie op je huid krijgt. Tot slot wordt er een drukpuntenmassage gegeven op je rug, schouders en benen. Hierdoor krijg jij een compleet ontspannen lichaam tijdens deze fysiek zwaardere tijd.

Combineer diverse verwenmomenten met elkaar bij LOFF Wellness

Bij LOFF Wellness kun jij diverse verwenmomenten met elkaar combineren. Een populaire optie is om deze zwangerschapsmassage te combineren met floaten. Met floaten blijf jij heerlijk op het water drijven en heeft jouw lichaam even geen last van de zwaartekracht. Ook dit werkt ontspannend voor een zwanger lichaam. 

Naast floaten kun je ook genieten van een gezichtsbehandeling en andere beauty essentials. Bij LOFF Wellness kunnen wij je nagels verzorgen en je wenkbrauwen shapen. Alles wat jij wilt kan bij LOFF Wellness.

Boek jouw zwangerschapsmassage dichtbij Hengelo bij LOFF Wellness

Boek jouw zwangerschapsmassage dichtbij Hengelo bij LOFF Wellness. Stressvermindering zorgt voor een gezonder lichaam en dat is beter voor jou en je baby. Niet alleen vanuit Hengelo is LOFF Wellness goed bereikbaar, maar ook via de volgende plekken: