Geniet van een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Drenthe

Reserveren

Ben jij op zoek naar een ontspannen zwangerschapsmassage? Drenthe heeft LOFF Wellness in Assen, waar jij een heerlijke massage kunt krijgen. Wij zijn dé specialisten op het gebied van massages bij zwangere vrouwen. Geniet van een moment voor jezelf in Drenthe.

Zwanger zijn kan zowel leuk als zwaar zijn. Het eist wel wat van je lichaam, waardoor een massage tijdens jouw zwangerschap geen overbodige luxe is. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij je bewust wordt van de veranderingen die je lichaam doormaakt. Met deze massage kun wij ervoor zorgen dat jij heerlijk tot rust komt.

Gun jezelf een verwenmoment met een zwangerschapsmassage in Drenthe!

Route naar LOFF Wellness

Geniet van een zwangerschapsmassage in Drenthe bij LOFF Wellness

Bij LOFF Wellness krijg jij een heerlijke zwangerschapsmassage. Drenthe heeft dé beste specialisten die jouw lichaam helemaal kunnen laten ontspannen. Een zwangerschap brengt namelijk wat veranderingen met zich mee. Hierdoor kan het lastig zijn om compleet tot rust te komen.

De massage van LOFF kan jou helemaal laten ontspannen. Door speciale technieken houden wij rekening met jou en je baby. Niet iedere massage is namelijk geschikt tijdens een zwangerschap. Daarom hebben wij bij LOFF twee massages ontwikkeld die voor jou geschikt zijn!

  • De Klassieke zwangerschapsmassage – traditionele drukpuntenmassage, waardoor je lichaam ontspant.
  • De Ultimate Rose Pregnancy Massage – een aromatherapie massage waarmee jij de rust kunt vinden.

Een klassieke massage kost €35,- voor een half uur en €50,- voor een uur. De Ultimate Rose Pregnancy kost €59,- voor 60 minuten.

De voordelen van een massage tijdens je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap kan een massage vele voordelen hebben. Je lichaam kan veel klachten krijgen in deze periode van jouw leven. Je kunt slaapproblemen krijgen, spanningen krijgen in je lichaam en je spieren en gewrichten worden losser. Hierdoor kun jij meer last krijgen van je nek, rug en bekken.

Een zwangerschapsmassage helpt bij de volgende aspecten:

Lymfevatenstelsel

Je lymfevatenstelsel verbetert. Hierdoor krijgt je baby meer zuurstof en voedingsstoffen binnen, wat zijn groei bevordert.

Bloedcirculatie

De bloedcirculatie verbetert. Hierdoor verlaten afvalstoffen het lichaam sneller.

Minder lichamelijk klachten

De rugklachten verminderen, net als de schouders en de nek.

Ledematen zijn minder pijnlijk

Mocht je last hebben van de voeten en benen, dan kan deze massage ook helpen.

Deze voordelen gelden ook wanneer je niet zwanger bent. Mocht jij dus vaak last hebben van spieren en gewrichten, kom dan langs voor een heerlijke massage. Een ontspannen moment voor jezelf is onmisbaar voor je lichaam en geest.

Kom tot rust met een ontspannen massage

Tot rust komen kan lastig zijn in een druk leven. Geniet daarom van een massage in Drenthe. Bij ons vind je meerdere soorten massages, waardoor er altijd één geschikt is voor jou. Je komt tot rust met een ontspannen massage van LOFF. Jij en jouw kindje verdienen het om te genieten van deze tijd.

Onze specialisten kneden de huid, waardoor de pijn in je lichaam wordt verminderd en je lichaam in harmonie komt. Je kunt deze behandeling ook combineren met een uur floaten. Hierbij komt jouw body & soul helemaal tot rust! Ontspannen in het water drijven, terwijl je tot rust komt. Ideaal om een dagje heerlijk aan jezelf en je baby te denken.

Kom ook floaten tijdens je zwangerschap

Reserveer jouw zwangerschapsmassage in Drenthe hier

Een zwangerschapsmassage in Drenthe reserveren doe je hier. De specialisten van LOFF Wellness zorgen dat jij een heerlijke tijd beleeft. Je zult helemaal zen naar huis vertrekken. Wij zijn ook goed bereikbaar vanaf de volgende locaties:

Ben jij toe aan een zwangerschapsmassage? Drenthe gaat naar LOFF Wellness!