Geniet van een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Deventer

Reserveren

Ben jij op zoek naar een ontspannen zwangerschapsmassage? Deventer ligt op iets meer dan een uur rijden van LOFF Wellness. Hier vind je de specialisten die jouw lichaam laten ontspannen.

Tijdens een zwangerschap gaat je lichaam door een grote verandering. Hierdoor kun je wat ongemakken ervaren en verschillende kwaaltjes. Door een heerlijke massage tijdens je zwangerschap kan jouw lichaam even relaxen. Ook wanneer je lichamelijk weinig klachten hebt kun je genieten van de zwangerschapsmassage.

Gun jezelf een moment van rust met de zwangerschapsmassage. Deventer is zeker de rit naar LOFF Wellness waard.

Route naar LOFF Wellness

Rij naar LOFF Wellness voor een zwangerschapsmassage dichtbij Deventer

De zwangerschapsmassage dichtbij Deventer geeft je de mogelijkheid om te ontspannen. LOFF Wellness heeft de beste masseurs die jouw lichaam de rust kunnen geven die het verdient. Het is namelijk geen overbodige luxe om je oververmoeide lichaam te helpen. Onze massages helpen het beste wanneer je last hebt van de volgende kwaaltjes:

  • Pijn in de schouders, nek en rug;
  • Pijn in de voeten en benen;
  • Je lymfevatenstelsel verbetert, waardoor je baby meer zuur- en voedingsstoffen binnen krijgt;
  • Afvalstoffen verlaten je lichaam sneller, doordat de bloedcirculatie verbetert.

Naast de kwaaltjes is het ook even een moment voor jezelf. We weten allemaal hoe hectisch het leven kan zijn. Je verdient een rustmoment voor jezelf en je baby.

Wat houdt de zwangerschapsmassage in?

Bij LOFF Wellness hebben wij twee verschillende zwangerschapsmassages waar je uit kunt kiezen. We hebben de klassieke massage voor zwangere vrouwen en de Ultimate Pregnancy Rose zwangerschapsmassage. Hieronder leggen wij de verschillen uit.

De klassieke zwangerschapsmassage wordt gedaan vanuit de zijligging. Dit is comfortabel voor jou en je baby. Je kunt deze massage boeken voor een half uur of voor een uur. De kosten voor 30 minuten zijn €35,- en voor 60 minuten betaal je €50,-.

De Ultimate Pregnancy Rose zwangerschapsmassage wordt ook gedaan vanuit een zijligging. Deze duurt standaard een uur en is een vorm van aromatherapie massage. Je krijgt speciale rozenolie op je huid en daarna  een traditionele drukpuntenmassage voor de rug, schouders en de benen. Je voelt je herboren na deze massage. Je betaalt €59,- voor de 60 minuten durende massage.

Combineer de zwangerschapsmassage dichtbij Deventer met andere behandelingen

Wanneer je zwanger bent kun je niet alle behandelingen meer doen. Er zijn een aantal massages die gevaarlijk kunnen zijn voor je baby. Gelukkig is de zwangerschapsmassage volledig ingericht voor zwangere vrouwen en hoef jij alleen maar te ontspannen.

Wist jij dat floaten en zwangerschap goed samengaan? Door te blijven drijven in het warme water kun jij je lichaam even wat rust gunnen van de zwaartekracht. Hierdoor komt je lichaam compleet tot rust. Kom langs vanuit Deventer voor een complete dag ontspannen.

Boek een zwangerschapsmassage in de buurt van Deventer bij LOFF Wellness

Boek bij LOFF Wellness een zwangerschapsmassage. Deventer ligt om de hoek en het is zeker de moeite waard. Wij hebben de beste beauty specialisten voor jou. Je verdient het om even tot rust te komen tijdens deze fysiek zwaardere tijd.

LOFF Wellness is niet alleen goed te bereiken vanuit Deventer, maar ook vanuit de volgende regio’s in Nederland:

Wacht niet langer, want de meest ontspannen zwangerschapsmassages vind je niet in Deventer, maar bij LOFF Wellness.