Ontspannen tijdens een zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Arnhem

Reserveren

Zoek jij de meest ontspannende zwangerschapsmassage? Arnhem ligt op anderhalf uur rijden van LOFF Wellness. Hier vind je gespecialiseerde masseurs, speciaal voor zwangere vrouwen. Via de A28 ben je in een mum van tijd bij ons wellness.

Je lichaam krijgt veel te voortduren wanneer je zwanger bent. Hormonen gieren door je lichaam en er verandert fysiek veel. Geef je lichaam de ontspanning die het verdient in deze hectische tijd. Kom langs vanuit Arnhem voor een massage tijdens jouw zwangerschap.

Route naar LOFF Wellness

Kom langs voor een zwangerschapsmassage dichtbij Arnhem

Zodra jij zwanger bent kun jij genieten van een zwangerschapsmassage. Arnhem heeft veel faciliteiten, maar voor de meest ontspannende locatie kom je naar LOFF Wellness. De ervaring die je bij ons opdoet kun je nergens anders vinden. Het is de combinatie van extreme ontspanning samen met precies weten wat goed is voor je lichaam.

Wanneer jij zwanger bent kan dit enorm veel vragen van je lichaam. Het is zowel een bijzonder moment in je leven, maar het kan fysiek ook zwaar zijn. Daarom is het belangrijk dat je deze veranderingen positief ervaart. Met een massage tijdens je zwangerschap kun jij je lichaam verwennen, zodat je er weer een tijdje tegenaan kunt.

Wat kun jij verwachten tijdens een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is de ultieme manier om te ontspannen en je lichaam van kwaaltjes te ontdoen. Je kunt namelijk last krijgen van spanningen in je schouders, nek en onderrug, maar ook van slaapproblemen en schommelingen in je hormonen. Onze speciale zwangerschapsmassage helpt tegen de volgende klachten die je kunt hebben:

  • Pijnlijke voeten en benen.
  • Je lymfevatenstelsel verbetert. Hierdoor krijgt de baby meer zuurstof en voedingsstoffen.
  • Je bloedcirculatie verbetert. Afvalstoffen gaan daardoor sneller uit je lichaam.
  • Het vermindert de rug-, nek-, en schouderklachten die je kunt krijgen.

De verwachtingen kunnen niet op tegen de realiteit. Deze is nog fijner. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe ontspannen en goed je lichaam aan zal voelen op de terugweg. De specialisten van LOFF kunnen jou een heerlijke tijd bezorgen.

Boek een zwangerschapsmassage bij LOFF Wellness

Een heerlijke zwangerschapsmassage dichtbij Arnhem boek je bij LOFF Wellness. Hier kun je kiezen uit twee opties die uiterst geschikt zijn wanneer je zwanger bent.

De klassieke zwangerschapsmassage

Deze massage zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Jij ligt op je zij, wat een comfortabele houding is in deze tijd van je leven. Je kunt een half uur (€35,-) of een uur (€50,-) genieten van deze massage.

De ultimate pregnancy rose massage

Deze massage duurt een uur, kost €59,- en is iedere euro waard. Je ligt ook op je zij en het is een soort aromatherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van geuren. De speciale rozenolie werkt verzorgend op de huid en de benen, schouders en rug krijgen een drukpuntenmassage. Hierdoor kun jij genieten van een ontspannen lichaam, waar de spanning uit de punten is gedrukt.

Kom tot rust met een zwangerschapsmassage in de buurt van Arnhem

Vind je interne rust met een zwangerschapsmassage dichtbij Arnhem. De masseurs van LOFF Wellness staan voor jou klaar om je lichaam te verlichten van klachten. Daarnaast zijn floaten en zwangerschap een goede combinatie. In het water kun jij heerlijk tot rust komen, zonder dat dit lichamelijk iets van je vergt.

LOFF Wellness is goed te bereiken vanuit andere regio’s in het land. Denk hierbij aan:

Gun je lichaam in deze fysiek zware tijd een moment van rust met een zwangerschapsmassage dichtbij Arnhem.